• Sajood

    Oktober(2013)bebisar!

    Här är en tråd för alla oss som fick bebisar kring oktober 2013. I tråden kan vi följas åt i vardagen, fråga, diskutera och bara dela med oss av våra upplevelser.

    Jag har själv en dotter som föddes den 17:de oktober, och det är mitt första barn.

  • Svar på tråden Oktober(2013)bebisar!
  • TessTessan

    Litenstrumpa min lilla kille sover bra, vaknar när han är hungri bara så max 2 gånger på natt. Oftast 1 gång bara å då ammar jag honom å sen somnar han igen

  • Jullan88

    Hej!
    Fick min dotter visserligen den 2 november, men har läst och följt i alla oktobertrådar då jag var beräknad till den 20 oktober!
    Hoppas det är ok om jag är med här? :)

  • Trollungarnasmamma

    Var också beräknad till oktober 30; e men dock 10:e november!

    Min kille sover bra ändå. Lite förkyld nu så behöver ibland hjälp att komma till ro. Äter 1-2 gånger på natten.


    Älskade barn
  • LinnElin

    Även jag hade bf i oktober (hon föddes 6:e nov) så jag hänger på här. Vår lilla tjej har sovit riktigt bra men nu verkar hon vara täppt i näsan så det är sådär med sömnen. Funderar på om det är katten hon reagerar på för hon är inte så täppt dagtid när vi är i vardagsrummet/resten av lägenheten. Katten är i princip bara i sovrummet. Jag funderar på att ställa ut hennes säng i vardagsrummet och själv ta en natt på soffan för att se om det blir bättre.


    Linnéa 100107 & Elvira 131106
  • beijer

    Hej då hittade jag oxå hit o hoppas d är ok :) jag var beräknad toll 19 okt fick min tös Livia den 20 oktober :)

    Min lilla tjej är oxå förkyld. Men hon sovet ganska bra på natten ändå. Somnar runt 22,30-23,00 vaknar o äter mellan 3-4 somnar om äter vid 6-7 igen somnat om. O låter syskon oss Sova så sover hon sen fram till 8-9 så d är helt okej tycker jag :)

    Ni som har förkylda bebisar ? Är era jätte täppta ? Hur hjälper ni dem ?

  • LitenStrumpa

    Asso jag förstår inte, min kille somnar inte förens ca halv 3 på natten och sen vaknar han varannan timme och han sover mellan 6-7 timmar .. 
    Innan så kunde han sova 6 timmar i sträck men de börjar gå utför igen.. vet inte vad jag ska göra börjar tappa hoppet lite.. 

Svar på tråden Oktober(2013)bebisar!