• Lonlely Wolf

    Kom in och rösta fram Årets FL-fotograf 2013 - 3. Närbild

    Nyfiken gul skrev 2013-12-04 18:29:17 följande:
    Alltså handen på hjärtat. 

    Sedan Boothwalker talade om att gränsen var 12 poäng för att få komma vidare har nu antalet röster i båda pågående trådar ökat lavinartat.  INSER NI INTE DÅ ATT MÖJLIGHETEN ATT KOMMA VIDARE GENAST GÖR ATT ALLA BEHÖVER FLERA RÖSTER ÄN 12 FÖR ATT GÅ VIDARE? 

    Jag hoppas verkligen att ingen tävlande ägnar sig åt röstfiske!  ?

    Folk ska rösta på den bild dom anser är BRA .  Inte rösta för att Kalle säger "rösta på min bild så jag får mer än 12 poäng"

    Seriöst gott folk - är det fusk och fiske man ägnar sig åt hoppas jag att man tar av sig hatten och lämnar walk over till oss deltagare som tävlar på hederligt sätt! 

    Eller ska vi behöva lägga ner hela tävlingen bara för att folk är dåliga förlorare och inte fixar enkla regler?  

    När det gäller att skriva åsikter i forumet är det ett jävla liv om forumregler men när det gäller tävlingar är det tydligen annat som gäller? 

    SKÄRPNING ALLA FiSKARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Skrikandes
    Det är väl försent att aggera mera vi har ju nästan alla vetat att det pågår röstfiske utan att arangerarna bryr sig.  Och jag tror att det är det som är bäst på att ta foton alltså är redan fotograder (alltså inga amatörer) som nätfiskar mest.....På alla 3 moment har 2-3 st fått mest röster.........inte svårt att räkna ut, vi ska bara le och falla ur tävlingen vi andra. Men oavsett att jag inte fått många röster så vet jag att jag kan ta bilder.
  • Lonlely Wolf
    Forumvärd skrev 2013-12-05 18:36:15 följande:
    Vi tar till oss era synpunkter och till nästa år kan det kanske vara en bra idé med en fotokunnig jury som röstar fram vinnaren. Kan det vara något?

    Ja det ska ni se till att ha nästa år alltså fotokunnig jury. Tack Forumvärd för att du förstår.
  • Lonlely Wolf
    Lady Gaga skrev 2013-12-05 17:51:59 följande:
    ok, då spelar det ingen roll vilken kvalitet man har på bilderna, utan detta är en tävling i hur många kompisar man har.
Svar på tråden Kom in och rösta fram Årets FL-fotograf 2013 - 3. Närbild