Inlägg från: Ullebullen |Visa alla inlägg
  • Ullebullen

    Vintråden

    Vin och ost är det bästa jag vet! Jag kommer inte ihåg vad jag drack senast men ska nog springa iväg och köpa någon flaska senare idag, kan berätta då vad jag köpte ! La till den här tråden till mina favoriter !

  • Ullebullen
    Jagheterjohan skrev 2014-01-16 10:14:22 följande:
    Jag tycker det är roligt att det har blivit lite liv i den här tråden, dock inte så många "recensioner" men vad gör det. Jag tänkte tipsa om att kolla in Den här lilla snabba ost och vinskolan: www.tasteline.com/Dryck/Vin/Molstads-vinskola.../

    Kul att så många har gillat Un Poco´s satsning på vin, den var väldigt bra och prisvärd trots att man måste beställa en låda, passar utmärkt till blåmögel och en hängmörad entrecôte. 
    Ge mig OST! <3
  • Ullebullen

    Hej alla törstiga likasinnade! :D Hoppas ni har en fin sommar och att ni inte är allt för varma. I den här värmen så har det mest blivit vitt och rosé för mig i år. Men nu vill jag tipsa om den här flaskan som är en ekologisk Merlot. Merlot är en av mina absoluta favoritdruvor. 

    Helt värt att beställa denna kan jag meddela! Sen att det är Morberg som har släppt den vet jag att många kanske inte tycker är så jättekul, men bortser man från era tankar om honom så har ni ett gott vin! Och Ekologiskt vänner! Mer EKO tycker jag vi ska försöka köpa på Systembolaget framöver. 

    Här är den jag pratar om: www.systembolaget.se/Sok-dryck/Dryck/

Svar på tråden Vintråden