Inlägg från: Anonym (m) |Visa alla inlägg
  • Anonym (m)

    Träffat nån på internet?

    jag träffade min särbo för snart 10 mån sen på nätet. Första dejten varade en hel helg och sen bara fortsatte viGlad

    allt flöt på så smidigt mellan oss direkt. 
    jag hade dejtat 4 st andra innan honom från nätet som inte passade, men nån gång ska man ha turFlört

  • Anonym (m)
    Unmanageable skrev 2013-12-12 21:47:38 följande:
    Var det nått med honom som stack ut jämfört med de andra fyra? Alltså på nätet redan tänkte jag. :)
    hm...intressant fråga. 
    En av de tidigare blev jag jätteintresserad av redan innan vi hade setts. De andra var jag nog mest nyfiken på. 

    När jag fick kontakt med nr 5 skrev han bara ett "hej" först, vilket jag brukar kasta och inte ens svara på för jag uppskattar att folk anstränger sig lite mer och skriver en riktig text, men just denna gick jag av nån anledning in på profilen och läste på..och då blev jag så nyfiken så jag skickade ett svar Glad det som stack ut var att han har ett konstnärligt yrke, men jag brukar dras till såna, (fast av de 4 innan var det bara en som hade det) 

    Sen brukar jag bli rätt "sur" när folk far med osanning och har kort som är flera år gamla så de inte ser ut som de gör nu...men i hans fall blev jag inte det. Han hade långt hår på fotona men när vi skypade var han kortklippt. Fick veta att korten var ett par år gamla...men inte ens det avskräckte mig Flört  så nåt var det som lockade redan från start 
  • Anonym (m)
    Unmanageable skrev 2013-12-12 22:49:15 följande:
    Tack för era svar :)

    Har nån kännt sig kär i någon från nätet utan att ha träffats då? Och sen när ni setts har det bara blivit...inget alls?

    det tror jag är ganska vanligt. man snackar med nån, allt känns så bra..och så ses man och så var det kanske trevligt men inget mer liksom. 
    man bygger upp förväntningar. 

    sen har jag varit med om en perfekt dejt, vi snackade timtals i tfn (under ca 2 veckor) innan så när vi sågs kändes det verkligen som om vi redan kände varann. supertrevligt på alla vis hade vi, lagade mat i hop, snackade i timmar osv...ett helt dygn hann gå innan vi skildes åt. Snackades vid 2 dagar efter då han sa att han inte tyckte vi skulle fortsätta. När jag förvånad undrade varför sa han "nej ibland klickar det inte " 
    Eh???? jag fattade inget kan jag säga ... 
Svar på tråden Träffat nån på internet?