• PlinaB77

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Bra intiativ Snobben!
    Själv går jag och ruvar, har BIM idag, så får se vad som händer de närmaste dagarna. Testdag på fredag!
    Vi fick ju ut 13 ägg, 11 befruktade och 4 st klarade hela processen. Fick ett 5 dagars som färskinsättning och 3 st 6 dagars till frysen! Så nu har vi påbörjat vårt 2a landstingsbetalda försök!
    Undra om vi kommmer få världens bästa julklapp i år! Hoppas så!!!

  • PlinaB77
    Heidi82 skrev 2013-12-17 09:29:59 följande:
    PlinaB77: Oj, vilken bra skörd! Måste kännas bra att ha tre som backup i frysen?! Jag fick inte en endaste till frysen och två långsamma blastisar till mig senaste försöket. Totalt fick vi ut 5 ägg av 10 blåsor. Vet inte vad jag ska göra för att boosta kroppen till nästa runda. Har börjat äta bidrottningsgelé som jag hört så mycket gott om. Någon annan som provat?
    Heidi82- ja, känns otroligt skönt att få tre till frysen! fast man undrar varför så många inte utvecklas, som 7 st? en liten undran i allafall. Det finns ju många faktorer så klart, min ålder på 36 och åldrande ägg eller är förutsättningarna för ett bra kvalitets ägg så låga? Bara funderar lite!  Men är jätte glad att vi fick tre till frysen i alla fall.
    Det är ju verkligen inte något man kan ta som självklart, som för er Heidi!
    Ja, man funderar mycket på hur man kan öka förutsättningarna för både kropp och embryon! Har faktiskt aldrig hört om bidrottningsgelé! Alla små knep och trevande är nog bra för både kropp OCH själ i detta sammanhang, där insatserna är höga på båda plan!
  • PlinaB77

    Och där kom besvikelsen Igen!! Ingen extra fin julklapp! Denna tyngd som lägger sig i kroppen när man ser det där röda när man går på toa!

  • PlinaB77

    Jo, va lite snabb med reaktionen! Har inte testat, men känns som samma förlopp som förra gången när jag fick missfall. Då kom mensen/missfallet tyst, utan tillstymmelse till mensvärk eller klumpar. Dessutom så är det min mensdag idag och jag brukar gå som en klocka!

    Men jag ska invänta fredag och testdagen så klart! Men besvikelsen är svår att börja sig för när det väller över en! Kan ju bara hoppas på det bästa!

    Kram på er!

  • PlinaB77
    trex2013 skrev 2013-12-17 15:52:11 följande:

    Hej, jag hänger med i tråden jag också. Förhoppningsvis så får jag genomföra 3:e försöket till sommaren.
    Har två misslyckade försök bakom mig.


    trex2013- välkommen! Varför måste ni vänta till sommaren med ert 3:e försök? Det är ju en stund tills dess! Jobbigt att behöva vänta så länge!
  • PlinaB77

    Tog gravtestet idag och det var minus! Så sällar mig till gänget som ska köra jan/feb. Det blir FET 6 dagars då i min vanliga cykel, utan hormoner!
    Blev nyfiken på hur våra försök ser ut om man får barn och om vi måste bestala för eventuella syskonförsök. Ska kolla det i dag.

  • PlinaB77

    Hej på er alla! 
    Var otroligt länge sedan jag var inne och skrev, skrev lite i början när vi precis hade gjort vår andra sprutomgång och med ett ET, som misslyckades. Fick ta en liten paus från FL ett tag, men är tillbaka nu. 
    Har hålla mig uppdaterad om hur det går för er alla och följt alla ledsamheter och glädjebesked!

    Vi har hunnit göra ett FET, med en 6 dagars eskimå, i februari som även det misslyckades. Då blev jag inte ens ledsen utan mest irriterad och undrade varför det inte funkar när läkarna säger hela tiden att det ser så fint ut!! 
    Jag och min man kollade upp lite andra sätt och kom fram till att vi ville testa denna omgången i helt naturlig cykel. Inga ägglossningsprutor eller extra progesteron. 

    Så idag har vi varit och satt in en ny liten eskimå, 6 dagars. Så nu hoppas vi igen och håller tummarna för denna lilla krabaten! 
    Vi har fått 19 mars som testdag, så nu börjas det Flört ...ruvartiden! 

  • PlinaB77

    mocha8676- åh såå tråkigt!! Mitt missfall var också "tyst", hela kroppen var tyst! Kändes bara så konstigt! Jag hade mitt mf i v 7+2. Men som alla skriver så det där med blödningarna är bara såå konstiga, ibland mf men ibland bara blödning men med en fortsatt graviditet! Jag hoppas innerligt att det är det senaste för dig och er! Stor kram på dig så länge!

    Ingrid 1989- det är svårt att ta kol på hoppet och kämparglöden när det kommer till längtan efter barn och syskon, den är såå stark! Själv så har vi gjort 2 IVF 2ET och 4 FET, sista insättningen gjorde vi idag i naturlig cykel, något vi inte provat innan. Vi har en liten eskimå till i frysen  innan vi får starta vårt 3:e sista landstingsbetalda försök! 
    Längtar så efter en liten knodd! Hoppas det ska gå bra för er nu med det nya försöken! 

  • PlinaB77

    Snobben00- blev så glad för din skull när jag såg att du fick +, har ju följt dig genom andra trådar innan! Du har ju en bra lång resa bakom dig! Hoppas av hela mitt hjärta att allt kommer gå fint nu och att ni får er lilla skatt!! 

  • PlinaB77
    Lisa 236 skrev 2014-03-04 11:39:44 följande:
    I Morgon är det då dags igen för uppsala och CVL kliniken för ett FET. Är rätt orolig hur våra små mår i frysen.... denna väntan är inget vidare man lär sig ju aldrig den, även om det är gång nr 10 ....
    Lycka till idag Lisa!
    Själv gjorde jag vårt FET igår och som du säger...man vänjer sig aldrig!
    Hoppas allt förlöper bra med alla momenten idag och att du kommer hem som ruvade! {#emotions_dlg.flower} 
Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare