• Heidi82

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Hittat! Nu laddar vi under jul och kör så det ryker i Jan!

  • Heidi82

    PlinaB77: Oj, vilken bra skörd! Måste kännas bra att ha tre som backup i frysen?! Jag fick inte en endaste till frysen och två långsamma blastisar till mig senaste försöket. Totalt fick vi ut 5 ägg av 10 blåsor. Vet inte vad jag ska göra för att boosta kroppen till nästa runda. Har börjat äta bidrottningsgelé som jag hört så mycket gott om. Någon annan som provat?

  • Heidi82

    PlinaB77: Ja, jag sitter oxå och funderar vad det kan bero på. Mina 5 ägg såg fina ut och alla befruktades fint utan ICSI som vi planerat. Embryona såg alla lika bra ut dag 2 så då beslutades det för långtidsodling. På dag 6 var det alltså bara 2 blastisar kvar som såg ganska skruttiga ut.

    Det är många faktorer som spelar in: var det pga mina ägg eller vår kombination eller helt enkelt att dom inte trivdes i värmeskåpet?

    Jag hoppas iaf på bättre utdelning i Januari. Kommer även att prova akupunktur men det är ju bara så fasligt dyrt...

  • Heidi82

    Snobben00: Den här väntan alltså, den tar verkligen kål på en! Jag har tid den 8/1 för omstart. Vi kommer mest troligt att prova korta protokollet den här gången. Hoppas bara att min mens ska vara i synk med läkartiden så jag slipper vänta ännu en cykel.

    Trex2013: Varför måste ni vänta ända till sommaren?

  • Heidi82

    Jag fick äta prednisolon under mitt senaste IVF. Min läkare har inte fastställt att jag har överaktivt immunförsvar men menar att eftersom jag har endometrios sa brukar man oftast ha fel pa immunförsvaret. Sen fick jag även äta Trombyl efter ET. Kommer att självmedicinera med trombylen som jag har kvar nu under min naturliga ÄL. Prednisolonet är tyvärr slut men jag hoppas att det sitter I sedan förra manaden. Kommer att fa samma utskrivet inför nästa IVF i januari.

  • Heidi82

    En fråga till er alla kunniga: på vilken cd börjar man spruta när man gör korta protokollet? Jag ska nämligen till min läkare den 8/1 och hoppas att mensen kommer senare än planerat så jag slipper att vänta en till cykel tills jag får sätta igång.

  • Heidi82

    För mig har det oxå blivit konstigt efter min IVF i november. Kissade som en galning på testerna och fick tillslut omslag med en veckas fördröjning! Gjorde långa protokollet med 4 veckors nedreglering. Så oroa dig inte, den kommer att komma!

  • Heidi82

    Hej alla, Jag börjar med Puregon 175ie på Lördag, korta metoden. Har fått kortison för att dämpa immunförsvaret och trombyl för blodgenomströmningen.

    Fick även rispning av livmodern idag som tydligen ska underlätta för de små livet att fastna.

    Det här blir vårt 2a försök..må gudarna göra mig gravid den här gången!!

Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare