• mocha8676

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Lisa 236 skrev 2015-01-13 13:36:06 följande:

    Hej tänkte bara såga att då var det konstaterat igen... ytterligare ett missfall. nummer 10. Känns inget vidare... men bara på det igen. Nästa provrörsförsök i februari .... Lycka till alla


    Vad tungt för er :( jag fick två missfall och det var nog jobbigt. Den här ivf resan har inte varit rolig. Håller tummarna för att feb är er månad!
  • mocha8676
    babylove78 skrev 2015-01-13 00:08:14 följande:

    Grattis snobben ! Härligt!!!!

    Härligt mocha! Krya på sig mocha! Inte kul. Kämpat med flera förkylningar det sista året. Man blir hängig.

    Jag är i vecka 25. En liten pojke som sparkar på och bökar omkring

    Fått ischias så det är lite kämpigt. Gravid täppa och snorig ständigt men annars allt fint )) kul höra från er. Kram


    Härligt :) gravidtäppa känner jag igen!
  • mocha8676

    Hej!

    Vår lilla Ellie kom till världen på bf, 20/2. Hade en underbar graviditet och en underbar förlossning där jag lyckades sova från 2 cm till fullt öppen! Fort gick det också! Vilken upplevelse :) nu är Ellie lite mer än fyra veckor. Vilken underbart snäll bebis hon är. Vi får sova på nätterna!

    Lycka till nu babylove!

    Hur ser småbarnslivet ut för dig nu snobben?

  • mocha8676

    Hej! Jag skulle gärna bli gravid ige. Nu på en gång ???? drömmen är ju att manslukerska bli gravid på naturlig väg.. Men jag ska inte alls tänka på ägglosningar osv, utan jag tror att vi kommer försöka igen om via ivf privat. Måste väl vara privat om man blivit gravid via ivf lsndstinget? Elvatusen.. Oj. Vi har tre ägg kvar. Dom kommer vi nog använda, men om inget av dem fungerar så nöjer vi oss nog med ett. Min man som är 40 år känner sig gammal :) men jag måste gå ner typ 20 kg då jag gick upp mycket under hormonbehandlingarna och missfallen.. Då lockar det med chips, dip och Cola :)

  • mocha8676

    Åh! Vilken lycka för din syster snobben!! Hoppas du får flytta dina embryon! Igår fick min bror en liten tjej! Caisa heter hon och var en stor knubbig tjej. Så söt!!

  • mocha8676

    Hej på er! Hur går det för er alla? Och babylove, nu har din guldklimp kommit va? Nu är Ellie över tre månader och alldeles underbar! Hon vände sig från mage till rygg idag för första gången och skrattarcnästan hela tiden! Ivf behandlingarna var så värt det!

  • mocha8676
    snobben00 skrev 2015-05-27 22:02:17 följande:

    Visst är dom underbara? Det är verkligen lycka varje dag.

    Vi är igång med syskonförsök, har precis gjort ett misslyckat FET för 11 000kr (!!!) Och det är dags i mitten av juni igen innan det blir sommaruppehåll.

    Vill så gärna att Viktor ska få ett syskon och jag vill uppleva miraklet igen!

    Har du några syskonplaner?


    Syskon.. Jag tror vi ska försöka med det. Men vi väntar att diskutera det i några månader till då vi ska känna efter ordentligt. Fast jag vet redan att jag vill ha ett till. Jag har ju vikten som måste ner.. Och det tar minst 6 månader att få ner den.

    Sen är det ju pengarna.. Men beslutar vi oss för syskon så ska inte pengarna stoppa.

    Vi har tre ägg i frysen. Sen blir jag sorgsen när folk berättar att dom är gravida eller om jag vet att någon är igång med förlossningen då jag kanske aldrig kommer upplevs det igen.
  • mocha8676
    snobben00 skrev 2015-06-29 21:58:23 följande:

    Hej på er,

    den här tråden är väl så gott som död nu men jag vill bara berätta att jag efter 2 syskonförsök blev gravid igen och är i v.6

    det blir tätt om det får gå vägen men trodde inte det skulle gå så fort med tanke på att sonen tog 2år och 9 återföringar.


    Stort grattis snobben! Så glad för er skull!! Hoppas på att går fort för mig också när det väl är dax. En liten fråga.. Fick du regelbunden mens efter den första? Har haft mens två gånger och den har vart ca en vecka sen båda gångerna. Nu är den tre veckor sen.. Tog ett test som var neg.
  • mocha8676

    Stort grattis babylove!! Ja, det är ju hur underbart som helst med ett barn. Ellie är snart fem månader!! Vart tar tiden vägen?!

  • mocha8676
    lillatrollet85 skrev 2015-08-07 16:06:08 följande:

    Åh vad roligt å låsa om er!! Grattis till era guldklimpar.. Och dubbelt grattis Snobben!!

    Va länge sen jag va här inne nu... Va med i starten av denna tråd.

    Önskar er all lycka!!! ????


    Kul att höra från dig! Har du lyckats än eller kämpar ni fortfarande?
  • mocha8676
    Grimm skrev 2015-08-11 13:22:57 följande:

    Hej gamla gänget! Nu jäklar händer det grejer här. Grattis till er som fått barn och nu även gravida på nytt eller håller på med syskonförsök :)

    Vi hade bokat in oss på syskonförsök i slutet av augusti men jag blev gravid på naturlig väg innan dess! Är nu i vecka 7 men misstänker missfall på gång pga kraftig värk o lite blödningar...jobbigt att pendla mellan lycka o sorg men man börjar ju vänja sig. Min son Bruse är 14 månader och tröstar mamma. Så glad att han finns.


    Oj! Naturlig väg.. Det är ju drömmen. Hoppas hoppas du slipper missfall. Två av tre försök slutade med missfall. Tredje gången gillt blev det :)

    Själv är det konstigt här.. Ellie föddes i feb, och jag hade vanlig mens i april och maj. Sen dess har jag inte haft nån igen. Gjort två sena gravtest med negativt resultat. Jobbigt. Ska ringa MVC nån dag nu när den hoppat över tre månader.
  • mocha8676
    Grimm skrev 2015-08-12 11:20:03 följande:

    Tack, ja igårkväll la sig den sk mensvärken och idag känns det bra. Bara lite gammalt blod som visar sig. Vi får se, jag jobbar på som vanligt. Ja skumt din mens beter sig. Har det hänt tidigare? Vi e ju vana vid att inte vara som andra. Du misstänker graviditet fast det visar negativt? Eller du vill bara reda ut vad som pågår?


    Har alltid haft regelbunden.

    Har inga typiska graviditetssymtom, men jag har det i bakhuvudet då och då att jag kanske endå är gravid. Kanske borde köpa test igen. Men det tar emot att göra det. Det visade ju trots allt neg så sent. Har dessa månader fått mensvärk ett par dagar då jag borde fått mens.. Ska ringa mvC imorn och rådfråga. Sen inbillar jag mig dom senaste dagarna att jag känt små "buffar" i magen. Men jag tänker hela tiden att jag kan inte vara gravid. Min hjärna spelar väl ett spratt :)

    Har du inte fått tid för vul?
  • mocha8676

    Hur går det för dig Grimm med syskonförsök? Och du snobben, har graviditeten varit bra?

    Nu har jag lyckats gå ner 20 kg, 6 kg kvar tills jag får göra syskonförsök. Så tänkte satsa på 8 kg.. Hoppas på att klara dessa 8kg på sex veckor... :)

  • mocha8676
    Grimm skrev 2015-12-28 13:14:28 följande:

    Hej, vi gjorde FET med vår enda lille isbit. Och han fastnade! Så nu är jag gravid igen i stimulerad FET, mår lite illa annars bra. Ser framemot ultraljudet om några veckor. Vågar dock inte fira riktigt än..(många missfall bakom)


    Stort grattis. Känner igen det där med att inte våga fira. Själv kommer jag göra FET troligtvis i slutet av januari. Har nu äntligen lyckats gå ner tillräckligt i vikt plus lite till :) vi har tre små "isbitar" i frysen. Hoppas på att dom räcker till!!
  • mocha8676

    Hej alla! Hur går det för er! Snobben , har du fått barn än, eller när är du beräknad? Jag är gravid!! I vecka 8. Så lycklig. Första FET som gjordes i januari tinade dom upp två av tre isbitar då den första inte klarade upptiningen. Fick ett väldigt svagt plus några minuter för sent som några dagar senare var helt borta, så tror på väldigt tidigt MF då jag fick många symptom.

    I början av april gjordes nytt FET med den sista isbiten. Och den fastnade :)

    Kan knappt fatta det. Och att det är från samma äggplock som dottern kom ifrån. Hade vart jobbigt att börja med hormoner och sånt igen.

    Ni som bekostat syskonförsöken själva.. När har ni blivit fakturerade? Dom sa till oss att det tar lång tid tills fakturan kommer från landstinget, men att vi ännu inte fått fakturan från januari känns lite konstigt..

  • mocha8676
    Grimm skrev 2016-05-24 13:33:56 följande:

    Hej Mocha, verkar som ni fick det gratis då:) vi blev fakturerade nästan direkt efter syskonförsök. Är nu i V.26 och har en sommar av förväntan framför mig.


    Fick faktiskt fakturan igår, 4.5 månader senare. Gick nästan och hoppades att de glömt fakturera :)

    Spännande Grimm!
  • mocha8676
    snobben00 skrev 2016-11-05 22:37:57 följande:

    Evigheter sen jag var här. Familjeliv gjorde ju om så att man inte längre får mail om det skrivs något nytt i trådarna.

    ELIN är nu 8 månader och föddes 5 mars. vägde hela 4775 gram och var 56 cm lång! !!!!

    Men allt gick bra och nu är Viktor storebror och jag är jätteglad över mina älskade ungar.


    Åh!! Grattis i efterskott.

    Här räknar jag ner dagarna. Har bf på julafton (min 30 års dag). Väntar en pojke som troligtvis kommer heta Erik. Vi har dottern ellie på 1 år och 9 mån. Är så tacksam att Ivf finns.
  • mocha8676
    babylove78 skrev 2016-12-13 22:59:10 följande:

    Wow så många härliga nyheter! Inte loggat in här på evigheter. Hör kommer en till glad nyhet.

    Är gravid efter syskonförsök gick på första försöket med ett ägg. Fryst.

    Är i vecka 17 nu

    Vår första fick vi på 6e försöket! Vi är så tacksamma!

    Ge aldrig upp. Kram alla


    Åh! Känner igen dig från förr. Stort grattis. Nu är vår underbara Erik 6 veckor!

    Kände typ när han var två timmar gammal att jag vill ha en till. Känner det fortfarande trots kolik och så.. men min man är 41 år gammal och känner sig för gammal för en till (förstår honom inte, jag är 30 år). Sen så har vi inte ekonomin till fler försök. Vi har inga ägg kvar i frysen. Erik var det sista. (Andra FET på syskonförsöket).
  • mocha8676
    Micro skrev 2017-02-07 17:38:59 följande:

    Just nu är jag ruvare, dag 5. Jättejobbigt som ni alla vet, känner mig nedstämd och negativ vilket sambon som är en sann optimist inte gillar, okoncentrerad på jobbet. Samma visa varje gång men det är ju värt det i slutändan. Bara att hålla ut.

    Hoppas det går bra för alla er andra!


    Hur går det? Har du något barn sen tidigare eller är det första?
Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare