• mocha8676

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Hej! Jag var med i förra tråden. Fick ett plus efter första försöket via IVF i okt. Slutade i missfall vecka 6. Har mått skit! Och pga jul så var ju inte kliniken öppen. Så nu får jag vänta till mitten av feb till andra återföringen. Har 5 st 5 dagars i frysen, så detta året är året jag ska bli gravid :)

  • mocha8676

    Jag brukar ha en cykel på 30-32 dagar. Fick ett mf i nov, har haft en normal mens emellan. Fick mens 13/1 (ca 1 vecka tidigare än väntat) mensen varade i 10 dagar, brukar vara ca 7 dagar (antar att jag fick nån förblödning). Fick ÄL först 8/2! Väldigt sent. Läkare ska ringa upp mig under dagen med datum för FET. Troligtvis blir det ons. Allt känns så sent, tänk om mens hinner komma.. Hon jag pratade med över telefon ca att min beröknade mens är 2 veckor efter ÄL.. Tror inte den kommer så sent. Rädd att mensen drar igång kort efter FET.. Ville bara få ur mig mina tankar. Vad tänker ni?

  • mocha8676
    Kramizen skrev 2014-02-10 10:27:47 följande:
    När det var struligt för mig med allt sånt så sköt dom det framåt tyvärr. Håller tummarna för ett bra besked!

    Gjordes det någon förändring till nästa gång? Eller var det bara å vänta på ÄL igen?
  • mocha8676

    Idag gjordes FET! Testdag 27/3. Ska försöka att inte tänka på detta så mycket som sist då jag mådde så dåligt av missfallet.

  • mocha8676
    Längtar1985 skrev 2014-02-18 22:17:44 följande:
    Tack! Det kändes som min klinik skrämde upp mig mer idag när dom sa att det var lite lite lite svårare för vissa med FET? Har ni hört det? Har man längre mens och ondare när man gjort ivf?

    Svårare med FET? Jag frågade 14/2 då jag gjorde FET. Dom sa att procenten endast är ett par sämre för lyckat resultat mot ET. Och min 6dagars blastocyst var av toppkvalitet, så de trodde procenten endast var 1% skillnad.
  • mocha8676

    Hej! Jag har testdag på tors och kan knappt vänta då jag känner mig såå gravid. Hoppas bara jag inte är skengravid ;) Jag är jätteorolig för missfall igen och kollar oroligt på pappret efter blodspår efter nästan varje toalettbesök. Trött, frusen, ömma bröst, springer på toa varje natt och ofta dagtid..

  • mocha8676
    BlankaBlanka skrev 2014-02-25 13:25:26 följande:
    Hej, Jag har också gått in i en tröttfas och så har jag börjat må illa stundtals. Jag går in i v.7 i morgon och då är det 2 1/2 vecka kvar till UL. Kommer ta progesteron fram till vecka 12. Hur går det för er andra som är på gång med behandling?

    Hej! Bad du om att få progesteron förlängt eller gav dom dig recept när du ringde och berättade om plusset?
  • mocha8676

    När jag gjorde ET fick aldrig jag något progesteron.. Fick det däremot nu efter FET. Ifrågasatte varför jag inte fick vid ET och läkaren svarade snabbt att det inte finns bevisat att det faktiskt hjälper?!! Nu blir jag fundersam över ifall det kan ha påverkat missfallet då jag läser att någon skriver att kroppen själv inte bildar något progesteron... :( visste inte om det.

Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare