• Fröet

    Väntar sommar/höstbebis i Malmötrakten

    Bor i Malmö och har BF 2 augusti enl VUL. Någon mer som bor i trakten och väntar barn sommar/höst? Skulle vara roligt att följas åt :)

  • Svar på tråden Väntar sommar/höstbebis i Malmötrakten
  • Fröet

    Nu borde det snart vara någon på ingång, jag kan inte vara enda i hela Skåne som väntar runt augusti???

  • Fröet
    Jensa85 skrev 2014-01-08 20:35:30 följande:
    Hej! Jag väntar 17 sep :)

    Hej, vad roligt!!! :) Grattis! Hur mår du? Vilken vecka är du i då? Jag är i 10+6 idag.
  • Fröet
    Jensa85 skrev 2014-01-09 08:03:06 följande:
    Hej! Jaa :) Jag har gått hälften så långt.. 5+0 idag. Jag mår bra - haft ont i huvudet en del, molande värk i magen och trött. Själv? Är det ditt första?

    Jag har gått genom en massa symptom men just nu är det att jag är trött, svårt att äta normala mängder, problem med tarmarna men känns äntligen som symptom jag kan hantera :) Haft blödningar i stort sett var dag men äntligen verkar de avtagit *peppar peppar* Första barnet här :)
  • Fröet
    Jensa85 skrev 2014-01-10 08:03:45 följande:
    Oj är det inte jobbigt med blödningar varje dag? Vad oroande :( men skönt att det försvinner! Okej :) det är mitt andra. Har en dotter på sju år.. Men allt känns nytt för det var längesen sist känns det som! Ska träffa bm på torsdag. Skrev fel till dig om hur långt jag är - rätt är v 5, 4+1. Så mitt är jätte tidigt än!

    Ja, det är väldigt tidigt men man är lika lycklig ändå:) Visst är blödningarna jobbiga med tanke på att vi haft 2 närliggande missfall men denna gången kändes annorlunda redan från början så det var lättare att tänka positivt. Vi har varit på VUL 3ggr, senast dagen innan nyår och bebisen har mått bra var gång vilket också gör det lättare. Var födde du din dotter?
  • Fröet
    Jensa85 skrev 2014-01-11 01:08:21 följande:
    Det förstår jag! Jag är också stirrig efter mf i okt... I Malmö.. Jätte nöjd då. Nu har jag tänkt Lund. (om man får välja)

    Lund är väl bättre på så sätt att de har patienthotell. Vi har pratat om Ystad om där inte är fullt dvs, jag vägrar Malmö :(
  • Fröet
    Jensa85 skrev 2014-01-11 08:23:52 följande:
    Ja, det var längesen jag fick min dotter ändå så mycket har säkert ändrats.. Men vi åker till Lund nu istället när vi besöker akuten osv.. Bara man inte blir ivägskickad för där är fullt osv. Var bor ni? Hur gammal är du? :)

    Vi bor i Malmö än så länge ;) Håller på att försöka sälja och istället hitta ett hus. Var bor ni? Är du tillsammans med samma partner som med din dotter? Fyller 28 imorgon :D Själv? Alla har så olika uppfattning om de olika sjukhusen, hänger klart mycket på vilken personal man stött på. Kommer ni ta reda på vad det blir?
  • Fröet
    Jensa85 skrev 2014-01-13 10:26:40 följande:
    Jag är uppväxt i malmö men har flyttat till hus i åkarp i somras så det känns kanon bra :) Min dotter har en annan pappa, så detta är min sambos första barn! Jag blev 28 i dec, grattis i förskott :) Ja precis.. Jag är bara väldigt nöjd med atmosfär osv i Lund nu när vi varit där i olik sammanhang... Det känns lugnt och bra där. Sen har jag ingen faktisk aning om hur just barnavd är. Ja jag vill ta reda på det, jag är så nyfiken av mig :) Ni då? Ska du göra kub test?

    Såååå underbart det låter, längtar också till hus!! Jag vill gärna hamna på ett ställe med patienthotell så min man slipper åka hem. Jag vill egentligen inte men min man vill så vi kommer nog ta reda på det :) Jag känner på mig att det är en pojke ;) Jag funderade på kub men kände inte att jag var redo att betala 3000kr för att få svaret samt att jag med tidigare missfall är osäker på om jag skulle vilja gå vidare med testet om man fick de värdena. Tror det är för sent nu ändå, är i v.11+3 idag :) Hur gör ni? Går du i Åkarp hos bm?
  • Fröet
    Jensa85 skrev 2014-01-13 13:21:17 följande:
    Verkligen härligt Mycket jobb men skönt! Har ingen om Lund har pat hotell vet du? Hoppas iaf :) Min sambo gissar på flicka hos oss, men jag vill mest förbi dem kritiska veckorna bara :) önskar tiden gick snabbare. Är i v 5 bara :/ Funderar på kub faktiskt! Vi ska skriva in oss i Lomma på tors. Var Vill ni bo framöver ?

    Härligt gissar maken och alla i omgivningen på en tjej utom jag :P Lund har patienthotell :) får ni kub där ni ska gå eller ni måste betala för det? Håller tummarna för er att det går vägen och fort fram till v.12. Jag är så orolig att det stannat av, känns som jag mår för bra :/ Vi har tittat på hus i Tygelsjö som det verkar som att vi kommer slå till på, nu ska bara allt annat också klaffa med försäljning mm. Vad jobbar du med?
Svar på tråden Väntar sommar/höstbebis i Malmötrakten