• Annaïck

    Ni över 40, blev ni gravida pa naturlig väg eller genom IVF?

    Ni över 40, blev ni gravida pa naturlig väg eller genom IVF?

  • Svar på tråden Ni över 40, blev ni gravida pa naturlig väg eller genom IVF?
  • vargzaga

    42 år och hinner att bli 43 år innan bäbis kommer. Helt spontant gravid och ett mirakel. Trodde inte ens jag kunde bli gravid, då vi inte lyckats bli det på över 11 år och helt gett upp att få ett gemensamt barn.  Har även gått igenom IVF, som också misslyckats.

    Har en dotter som blir 22 år, samma dag som bf, så man kan ju verkligen kalla det en sladdis.

  • Dimisi
    vargzaga skrev 2013-12-31 10:41:02 följande:

     Helt spontant gravid och ett mirakel. Trodde inte ens jag kunde bli gravid, då vi inte lyckats bli det på över 11 år och helt gett upp att få ett gemensamt barn.  


    Vad roligt! Grattis!
  • Gladabarnensmamma

    Jag har nog lätt för att bli gravid. Ettan tog sig direkt när jag var 35, tvåan på andra försöket (37), ett missfall efter ett försök, trean hann fästa sig direkt efter missfallet (föddes när jag var 40) och fyran blev till efter årets enda, avbrutna samlag... (ska föda inom en vecka och jag är 42). Jag vågar knappt ta i min mans kallingar eftersom jag blir på smällen Foten i munnen

  • Kasperina

    Jag blev gravid med insemination i naturlig cykel. Första försöket var jag 40 år och 10 mån, blev gravid men fick MA. Andra försöket var jag 41 år och 2 mån, blev gravid och allt gick bra

  • NethanL

    Hej !
    Jag är nu 47 år och gravid i vecka 30, det blev till på helt naturlig väg, precis som mina andra gravideter.

  • Tea69

    Jag är 44 år, och är nu gravid i v:7 med fjärde barnet:) blev till på naturlig väg! Helt oplanerat (använde skydd). Första barnet 27 år (ivf) andra och tredje på naturlig väg:) fyra missfall efter 4trean som föddes 07. Hade bestämt oss för att bu är vi färdiga! Så hände detta....ibland kommer livet med oväntade överaskningar:)

  • Tea69
    Tea69 skrev 2014-01-08 20:52:57 följande:
    Jag är 44 år, och är nu gravid i v:7 med fjärde barnet:) blev till på naturlig väg! Helt oplanerat (använde skydd). Första barnet 27 år (ivf) andra och tredje på naturlig väg:) fyra missfall efter trean som föddes 07. Hade bestämt oss för att bu är vi färdiga! Så hände detta....ibland kommer livet med oväntade överaskningar:)

    g8uansd
  • Mrs Moneybags

    Det gick bra på naturlig väg, första försöket, vid 39 år och 11 månader.

    Hade inga barn sedan tidigare, så jag visste inte vad jag hade att vänta i fråga om tid.

Svar på tråden Ni över 40, blev ni gravida pa naturlig väg eller genom IVF?