Inlägg från: semlan24 |Visa alla inlägg
  • semlan24

    Andra med PCOS, stötta varandra och dela erfarenheter!?

    längtans skrev 2014-01-09 13:19:00 följande:
    Hej,

    här har ni en till. Har vetat om min PCO-s sedan 2003, det var då vi började försöka få barn.
    2006 kom vår prins efter många sprutbehandlingar med gonal-f, och en viktnedgång på 15 kg.

    Jag är överviktig och har ökad behåring. Inga finnar, men väldigt torr hy :S

    Vi har sedan 2007 försökt få syskon med olika behandlingar inklusive IVF (3 stycken). Har även 6 missfall bakom oss. Vi hade väl gett upp för ett år sedan, då sonen var 7 år gammal. Jag började ta hand om MIG, leva MITT liv utan behandlingar och (skit!). Började med LCHF och gick ner ca 15 kg igen, och i våras började min mens dyka upp varje månad!! Vilken den aldrig tidigare gjort utan behandling.!

    Iaf så fick jag spontant ett plus på stickan i Augusti och är nu gravid i V 23 :O. Är helt bombsäker på att det har med LCHF att göra, min viktnedgång och att jag började må bra som gjorde att det funkade helt av sig själv efter 10 år utan skydd och aldrig en egen ägglossning :)

    De flesta med PCO får tillslut barn då vi har god kvalitet på äggen och framförallt många ägg, vilket gör att vi lättare blir med barn ju äldre vi blir.

    PCO är ju insulinkänsligt (hormoner you know...) så tips är att sluta med socker i alla former, be läkaren att skriva ut metformin tabletter.

    Lycka till :D:D
    Hej! Jag hoppar också in här :) fick min PCO diagnos 2009 och har ätit p-piller tills i våras-13. Började med lchf i början av november, och fick ägglossning första gången av mig själv när jag ätit lchf i 10 dagar. Blev faktiskt gravid, men det slutade i missfall... :(

    Längtans: Hur länge åt du LCHF innan din mens blev regelbunden? Jag har inte fått tillbaka min sedan missfallet och det är ändå snart 3 månader sen... hm..
Svar på tråden Andra med PCOS, stötta varandra och dela erfarenheter!?