• Solros4

    Andra med PCOS, stötta varandra och dela erfarenheter!?

    Hej! Började läsa lite i början av tråden. Jag fick min pcos diagnos i februari och har gått på p-piller sen dess. Har gjort laserbehandlingar för att få bort hårväxten i ansiktet och halsen men tycker inte de hjälpte så mkt. Sen jag började med p-piller syns ingen skillnad heller med hårväxten :/

    Har "manlig hårväxt" på fler ställen som varit riktigt jobbigt under uppväxten. Vilket jag tänk att alla är ju olika liksom så de är väl "normalt" antagligen. Men när jag fick reda på att de kunde va nått som inte stämde och kollade upp de blev ja glad att jag äntligen skulle få hjälp.

    Efter att väntat i några månader på en tid så gick läkarbesöket bra och de visade att jag hade blåsor på äggstockarna, så viktnedgång och p-piller rekommenderades.

    Läkaren sa att jag skulle ätit de i 6 månader och höra av mig för ett återbesök efter de. För ett nytt ultraljud.

    Nu när jag ringde och försöker få en tid så säger sköterskorna att de inte gör några kontroller så. (Sa han så för att bli av med mig just då bara??)

    Känner bara att de känns så onödigt att gå på p-piller om de inte hjälper mot hårväxten eller blåsorna på äggstockarna, vilket ja inte kan se själv liksom ????

    Har någon av er någon läkare ni skulle rekommendera i Västra Götaland?

    Tacksam för svar ????

Svar på tråden Andra med PCOS, stötta varandra och dela erfarenheter!?