• annzah

    Vilket är det gräsligaste namn du skulle tänka dig att ge ett barn?

    Gunlög och Böret är inga vackra namn. 


  • annzah
    MsCaptaine skrev 2014-01-02 21:48:01 följande:
    Köttstråle - det låter helt otroligt men det finns registrerat som namn. Jag kan bara inte förstå varför man skulle ge sitt barn ett sånt namn. Känns som att Cewin, Texas och liknande bleknar i jämförelse.
    I vilket land är det registrerat? 
  • annzah

    Någon skrev Hervor och det är verkligen hemskt. 

    Sedan har jag väldigt svårt för Urban. Mamma har berättat att det var mormors favoritnamn, det var väl saligt att inget av hennes barnbarn åkte på det namnet! 

    Jag tycker att Claudia är ett otrevligt namn på grund av en elak tjej jag gick i skolan med. Likaså Yocelin eller Jocelin och Ninva. 

    Joline tycker jag inte om men Jolene kan jag leva med för att jag älskar Dolly Parton. 

    Engla gillar jag inte heller för att det låter som ängslig som någon skrev, inte heller Adolf eller Josef för de har tråkiga associationer i mitt huvud. 

    Y-namn är inte heller poppis i mitt huvud, men jag har världens gulligaste kusinbarn som heter Kenny så det har jag lärt mig att gilla :) men jag skulle aldrig kalla mitt barn det. 

    En bekant till mig heter Lars-Ola - det kan jag inte förstå mig på även om jag tycker att Lars är ganska fint. 

    En gammal lärare heter - eller hette, kanske - Carl-Otto - det går inte hem hos mig, fast jag tycker att Karl eller Carl är fint. 

    Morgan är jag inte heller förtjust i och jag undrar verkligen varför min pappa heter det i mellannamn. För att inte tala om Börje som min farbror helt omotiverat heter i mellannamn. 


Svar på tråden Vilket är det gräsligaste namn du skulle tänka dig att ge ett barn?