• Humla2014

    Bebis 2015!

    Hej!

    DÅ var det äntligen dags för mig att starta en sådan här tråd. Som jag längtat efter att vara tillräckligt nära bebisplanering för att faktiskt kunna prata om det i realtid

    Vi vill ha barn, och kommer att börja försöka nu i vår. 

    Fler som planerar börja nu i vår?

    {#emotions_dlg.flower}

  • Svar på tråden Bebis 2015!
  • Paap

    Åh, jag är så avundsjuk! Vi har sagt att vi ska börja försöka tidigast augusti 2015 :(

    Hur gamla är ni? :)

  • Humla2014
    Paap skrev 2014-01-05 11:39:22 följande:
    Åh, jag är så avundsjuk! Vi har sagt att vi ska börja försöka tidigast augusti 2015 :(

    Hur gamla är ni? :)
    Vi är i 30 års åldern båda två
  • Paap

    Såå roligt! Önskar all lycka och håller tummarna för att ni får ert plus snart!:)

  • Wira

    Inte i vår men ppillerna ryker i april och till sommaren är det dags :)

  • Humla2014

    Så kul med lite anhängare, och tack till er som önskar oss lycka till

  • Anonym (M)

    Inte riktigt i vår men till sommaren är planen. Vi behöver båda vänja oss vid tanken och förbereda oss före vi börjar försöka. 

    För bara någon månad sen var sambon väldigt rädd för tanken och jag har varit lite nervös om han verkligen kommer vilja när det blir sommar. Men på sistone har jag märkt hur han mer och mer pratar längtande om barn. I går kväll pratade vi lite och jag nämnde att jag är rädd att det kan ta lång tid för ägglossningen att komma igång när jag slutar med piller, och han sa att om jag vill kan jag sluta med pillerna nu (och vi kör på kondom ett tag). Ett väldigt stort framsteg, när jag föreslog det för någon månad sen ville han inte ens tänka på det. Någon månad till så kommer han nog hinna bli mer sugen än rädd :) 

  • juli14

    Hej! Va roligt  
    Vi ska försöka bli gravida i sommar/höst vi kastade p-pillrena för två månader sen och kör med kondom till juli ungefär (därav nicket haha). Vi är 23 och 24 år, jag är studerande men min fästman jobbar. Vi ska försöka planera så att barnet föds mellan juli-augusti 2015 (om man får bestämma?), så att jag kan göra min c-uppsats under föräldraledigheten. 

    Det är så kul att det kommer till fler såna här trådar. Det betyder att vi närmar oss! Lycka till med er planering. Har ni barn sen tidigare? Det har inte vi.

  • Katten15

    Hej alla!

    Jag och min sambo planerar att bli gravida någon gång i april tänkte vi. Det är så otroligt spännande och nervöst (Blir vårt första barn.)
    Har slutat med p-piller och annan medicin. Dessutom tar jag redan vitaminer och folsyra... och ja, det är nog rätt tidigt för det men jag vill bara ta det säkra före det osäkra. Jag är en sån som oroar sig för det mesta Tungan ute

  • Augusti82

    hej på er!

    jag hänger på här!

    Fick missfall nu i januari och vi ska köra på igen i slutet av april/början på maj så bebisen kommer i början på nästa år.

    Så kul att det är en tråd för oss!!!!

Svar på tråden Bebis 2015!