• Kryddmix

    Min kille tog betalt från mig på HANS CAFÉ !!!!!

    Nej han är snål. Herregud vaddå ekonomisk? TS är hans flickvän. Inte någon random person på fiket. FIKA. My God. Förstår dig helt och hållet TS. Och håller med om det som sades innan... laga mat eller fika hemma och sen ta betalt.

  • Kryddmix
    Anonym (Duh) skrev 2014-01-13 15:20:29 följande:

    Visst, kanske typiskt svenska killar. Vissa utländska killar hade kanske bjudit på fikat men det är också det enda frun får göra självständigt, fika på hans café. Dessutom skulle hon ändå inte kunnat betala för hon får varken läsa eller arbeta. Bara klämma ut ungar.

    Typiskt svenska kvinnor att aldrig vara nöjda, de ska ha lika lön som killen men han ska ändå betala allt och köpa dyra presenter till henne och det enda han får i utbyte är en ligg. Om presenten var värd nog. Jag är svensk tjej själv men är inte alls förvånad varför många killar vill ha utländska tjejer. Speciellt efter att ha levt ihop med en svensk tjej och har något att jämföra med. Tror nog att många svenska kvinnor har klivit på alldeles för höga hästar och totalt missförstått jämställdhet. Dagens feminism är inget annat än manshat och förminskande av männen. Jämställdhet betyder att kvinnorna gör som de vill och mannen ska krypa runt och lyda deras minsta vink. Jag hade aldrig ställt upp på, om min manlige partner hade behandlat mig såsom många svenska kvinnor behandlar sina män.
    Vilket litet hål kommer du från som har den bilden av invandrar tjejer? Eller om invandrar killar? Eller om svenskar?? Äh handlar inte ens könsroller eller etnicitet. Men ditt inlägg var ju nästan lika dumt som Ts killes snålhet. Eller förlåt... den var värre. 
  • Kryddmix
    Anonym (Duh) skrev 2014-01-13 16:04:04 följande:

    Jaså, jaha. Jag kan inte se att du bemöter något av det mer än blaha, blaha, blaha. Kom med något annat än personliga påhopp och bemöt faktiskt det jag skrivit. Om du klarar det.

    Det var inte jag som skrev att det var typiskt svenska killar. Jag gav bara en ren motsatt bild till rasisten som skrev så. Vad betyder "invandrar tjejer" eller hellre invandrartjejer? Danskor, norskor, engelskor, ungerskor, ryskor, arabiska tjejer, afrikanska tjejer, amerikanska, annat?
    Jag hoppas att du själv fattar vad invandrare betyder. Eller utländska. Perosnliga påhopp... mmm ok. Bemöt istället en rasist på ett bättre sätt än att trycka ner andra för att prove you point så får du kanske inga påhopp. För det du skrev lät otroligt nedvärderande. För kvinnor. Och för muslimer.  
Svar på tråden Min kille tog betalt från mig på HANS CAFÉ !!!!!