Inlägg från: Anonym (stöld) |Visa alla inlägg
  • Anonym (stöld)

    Min kille tog betalt från mig på HANS CAFÉ !!!!!

    Tycker du att han skulle stjäla från företaget för att ge dig kaffe och bulle eller skulle han ha plockat upp plånboken och betalat eller vad menar du?

  • Anonym (stöld)
    sofiesan skrev 2014-01-12 18:33:24 följande:
    Haha ja för en kaffe och bulle konkar han säkert på!!!!! Vore väl på sin höjd skillnad om ni va vänner.. Det hade varit lika avtändande åt andra hållet spelar ingen roll att de va han som gjorde det!

    Ibland undrar jag va det är för seriöst fel på människor på den här sidan ...
    Om ägaren till caféet fuskar, hur troligt är det då inte att hans anställda börjar göra samma sak? Man tar betalt för allt!
  • Anonym (stöld)
    Tom Araya skrev 2014-01-14 01:12:54 följande:
    Skitsnack! Just vad det gäller livsmedel finns massor av svinn. En ägare av café eller restaurang kan äta av det verksamheten serverar utan registrera det som försäljning till kund. Han kan också låta personal äta rabatterat.
    Eller så kan han välja att betala för allt han ev. äter och dricker och vara en förebild för sin personal, som han också anser ska betala för sig.
  • Anonym (stöld)
    Mafflan skrev 2016-11-20 02:08:07 följande:

    Japp. Om han kände att det blev fel i kassan så borde faktiskt HAN ha betalat för din fika själv. Äger han stället så låter det ju verkligen inte klokt att han tog betalt. Snålaste jag har hört. Känner två separata människor som har fik respektive restaurang. Skulle jag komma med ett stort sällskap skulle det inte vara gratis, men något skulle bjudas på. Kommer jag själv blir jag bjuden. Och då är det bara helt vanliga vänner.


    Skulle du klippa och färga dina vänner, bekanta och släktingar gratis för att du var frisör? Hur ska då företaget gå runt eller tycker du kanske att det är roligt att jobba gratis?
Svar på tråden Min kille tog betalt från mig på HANS CAFÉ !!!!!