Inlägg från: Anonym (kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (kvinna)

    Min kille tog betalt från mig på HANS CAFÉ !!!!!

    Anonym (Anders) skrev 2014-01-12 17:45:46 följande:
    Han tycker väl att det är lika avtändande med en tjej som förväntar sig att bli bjuden. Tror han testade dig, och du  failade.
    Så avtändande med män som inte förstår att behandla sin dam som en kvinna vill bli behandlad,. Uppvaktad och sedd! Tyvärr går jämställda latmaskar bort för mig.

    TS - vilken skitstövel. Är han alltid lika snål? I så fall - vill du fortsätta leva med en sådan snål man? Det finns de män som förstår att uppskatta en kvinna också. Glad
  • Anonym (kvinna)
    Anonym (Anders) skrev 2014-01-12 17:56:08 följande:
    Så om killen inte betalar blir man inte inte sedd och uppvaktad? Nej, så snåla kvinnor faller bort totalt för mig. Kärlek, uppskattning osv har inget pris, och ska definitivt inte köpas för pengar.


    Säg den kvinna som inte gillar att bli bortskämd och uppvaktad av sin man? Ingen! Dags för alla män att inse hur man behandlar sin kärlek. Är det kärlek at ta betalt för en ynka kaffe och bulle av sin kärlek? Om kassan inte stämmer så betala det själv då? Näää....jag kan inte förstå hur du tänker.
  • Anonym (kvinna)
    Anonym (Anders) skrev 2014-01-12 18:00:48 följande:
    Bortskämd och uppvaktad kan bli ändå, det kostar inte pengar. Vill man bara ha saker som kostar pengar, så ringer varningsklockorna, både hos mig , och hos mina polare.
    Gissar att du är ganska ung och inte har erfarenheten ännu....men det kommer förhoppningsvis!
  • Anonym (kvinna)
    sofiesan skrev 2014-01-12 18:56:08 följande:
    Eh ja men nåt ska han väl ha för att äga det??? Skulle de va hans fru så skulle det också kännas rätt att ta betalt? Ok om man skulle bjuda alla man kände men sin flickvän! Som sagt hade tyckt de va lika illa om det va ombytt!
    Om caféet faller på en bulle och kaffe är det inte så mycket at hänga i granen med det företag hur som helst. Sniket är vad det är.
  • Anonym (kvinna)
    EnAnonumius skrev 2014-01-12 19:09:46 följande:
    Jag är kvinna.
    Berätta för mig hur en kvinna vill bli behandlad?
    Varför är det jämställdhet att mannen uppvaktar och gör kvinna sedd via sin plånbok?

    Så männen kan endast visa uppskattning genom sin plånbok och betala?

    Jag hoppas att du inte tillhör de kvinnor som gapar efter "lika lön för lika arbete". Med tanke på att mannen skall tydligen vara den som skall vara generös mot kvinna och visa uppskattning till kvinna via plånboken.

    Äkta jämställdhet:
    Lika lön för lika arbete = delad nota på krogen.


    Självklart ska män och kvinnor ha lika lön i arbetslivet. Det är en helt annan diskussion. Nu pratar jag om samspelet mellan man och kvinna i en romantisk relation. Där förväntar jag mig att bli behandlad som en kvinna. Dvs jag vill bli bjuden på restaurang, bio osv...när man är ute.  alla fall i början av en relation för det är enligt mig det sättet en man uppvaktar en kvinna på. Jag vill att mannen ska anstränga sig för min skull, visa sitt intresse, uppvakta mig som sagt.

    Självklart ska man bli sedd och uppvaktad på andra sätt också. Men jag tycker det är viktigt. Även i en längre relation tycker jag det hör till att få lite uppskattning i form av en middag ute, eller en present.
  • Anonym (kvinna)
    Anonym (ekonom) skrev 2014-01-12 19:16:16 följande:
    Här har vi ett typexempel på en sådan person som inte tänker längre än näsan räcker. Så tråkigt.
    Han kan ju betala för det, han behöver ju inte strunta i att lägga pengar i kassan för bullen.....
  • Anonym (kvinna)
    EnAnonumius skrev 2014-01-12 19:19:11 följande:
    Jag anser att det handlar om principen att skilja på privatlivet från arbetslivet. 
    Det är ju lika sniket av TS att inte vilja betala på sin killes fik. Varför skall hon få gratis bara för att de är ihop?

    Jag betalar hellre själv om jag äter ute och har pengar än att låta min man betala bara för att han är en man. Det är så jäkla barnsligt sexism från kvinnans sida att kalla män för snåla och omanliga, bara för att de inser att kvinna tjänar pengar i dagsläget, och kan betala själva för sin mat när man går ut på restkurant/café/krogen.   

    Vill kvinna ha jämställdhet mellan könen och lika värde med mannen så kan hon gott inse att hon får lära sig att betala själv från sin egna län i stället.

    Jag tycker det är helt skilda saker som sagt....ska vi göra kvinnor och män könlösa då samtidigt? En man är en man och en kvinna en kvinna....jag tycker inte vi ska radera bort det manliga och kvinnliga i det samspelet för vad har vi kvar då? Jag tänder på en man, inte på en hen.
  • Anonym (kvinna)
    Anonym (ekonom) skrev 2014-01-12 19:22:20 följande:
    Det håller jag med om. Men det du syftade på att var att företaget skulle ta kostnaden och det är jag helt emot, se även mitt långa inlägg.
    Nej jag tänkte inte så, jag reagerade endast på att mannen inte bjöd henne. Dvs han skulle ha betalt för henne.
  • Anonym (kvinna)
    LillGris skrev 2014-01-12 20:28:01 följande:


    Nä. Men jag skulle aldrig bjuda nån på minsta lilla kaka om den personen förväntade sig att bli bjuden utan att jag erbjudit mig att betala. Sån är jag.
    Vilken tur att jag inte har dig som vän. Jag är generös och älskar att skämma bort de jag känner med allt möjligt, både genom att baka och laga mat samt ge presenter. Kanske därför jag också förväntar mig att mannen som påstår han älskar mig bjuder mig.
Svar på tråden Min kille tog betalt från mig på HANS CAFÉ !!!!!