Inlägg från: Anonym (Kvack kvack) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvack kvack)

    Permanent hårborttagning hjälper inte..

    Farnosh skrev 2016-05-11 17:57:00 följande:

    Hej. Det finns nåt som heter ANT Egg Oil producerat i Turkiet och som är helt ofarlig och helt smärtfri olja från myrägg. Det har använts i tusentals år i Mellanöstern och används redan små bebisar för förebyggande syfte. Det är en typ av protein som bryter hårsäckarnas egen protein. Det går inte att framställa det naturliga proteinet via labb men det har kommit till Sveriges salonger framställd av en svensk forskare ändå.

    Man vaxar hår på oönskad område och och smörjer in den kemiska krämen i tio min. Första dagarna ska man smörja in dig flera ggr. Om man vill så smörjer man in varje dag. BARA PLOCKA OCH VAXA ELLER EPILERA. Inte raka.

    Det är lika effektivt som Ipl. Om man vill göra det hemma så går det att beställa från en turkisk företag som är den bästa i världen på att ta fram oljan. INTE ARABISKT. Falskt!

    Sök på nätet och se själva. 5 flaskor kostar drygt 2000 kr. Man måste omvandla till dollar för att köpa den. Frakt är beroende på var man bor.

    Min mamma smörjde in när jag var bebis under ena armen men med riktiga myrägg då en natur läkare hade gett som tips. Hon gjorde det en gång och blev rädd efter några minuter och tog bort det. Det önskar jag att hon inte gjorde för när jag hamnade i puberteten så växte det jätte lite under ena armhålan medan den andra var dubbelt så mycket. Idag har jag sköldkörtel problem och ska opereras snart så jag har problem i ansiktet och jag förstår varför tårarna rinner för er alla med samma besvär. Jag ska köpa den och testa.

    Lycka till


    Annars kan man ju alltid offra en oskuld när det är vintersolstånd...
Svar på tråden Permanent hårborttagning hjälper inte..