• 123pippi

    Någon med bf runt sep 2014 i jönköpings län?

    Hej! Jag bor också i Jönköping. Bf är den 27: e sept enligt fl. Är första barnet. Har blivit gravid genom insemination o är singel!

  • 123pippi

    Jag är 37 år o bor i Jönköping. Det finns tre privata gynekologer på Storgatan i Jönköping. Thomas katzin, carl-johan granqvist o en till som jag inte kommer på namnet på. Jag har haft ont i ryggen men vet inte om det beror på graviditeten eller något annat. Känns lite tidigt för grav symptom!

  • 123pippi

    Jo, jag har läst om molvärk men det verkar vara längst ner på ryggen. Jag har ont mitt på ryggen. Igår gick det som ett band till framsidan under brösten! Känns lite tidigt för det. Så det kan nog lika väl vara typ träningsvärk eller nåt. Finns ju liksom ingenting där uppe som borde ha med graviditeten att göra

  • 123pippi

    Måste vara Kul att se att det finns något därinne som växer och snart ska bli en levande människa😊

  • 123pippi

    Ja jag har berättat för föräldrar o syskon. De blev jätteglada! Eftersom jag är singel så ville jag gärna dela nyheten med nån.

  • 123pippi

    Jag mår också bra. Har inga symptom alls än! Börjar nästan undra om jag verkligen är grasvid Men så är jag väl ca 2 veckor efter dig Zion. Är i v.5+2 så symptomen kommer säkert.

  • 123pippi

    Tycker också att tiden går väldigt långsamt. Vill att de första tolv veckorna ska passera så missfallsrisken minskar. Ska på hälsosamtal idag, får väl se om de säger något intressant! Skönt att åka bort i två veckor o tänka på annat. Då borde ju tiden gå fortare.

  • 123pippi

    Typiskt! Barnmorskan flyttade fram graviditeten tre dar. Enligt henne är jag idag på 5+3 o inte 5+6 som familjeliv kalender visar. På 9 månader har väl tre dar ingen betydelse men ändå, räknar ju redan ner till v 13. Har ni fått olika datum för 1:a dan i grav?

  • 123pippi

    Inte så värst bra. Illamåendet har hittat hit o jag är dessutom väldigt trött. Är såå skönt att dyka ner i soffan efter jobbet! Hur mår du själv?

  • 123pippi

    Ajdå! Brösten är inga problem för mig. Ömmar lite när jag duschar men det är allt! Har svårt att ta mig upp på morgonen pga illamåendet. Provade postafen men det fick mig bara att må mer illa😢 kommer bli långa veckor framöver!

  • 123pippi

    Till mig sa barnmorskan att jag skulle ringa o boka tid i slutet av v.7 eller början av v.8. Ul görs på ryhov. Men ca två veckor innan ska man ta blodprov till kub testet så de hinner få resultatet innan ul. Jag mår jättedåligt, illamående, trött o svag i knäna! Har provat både postafen o lergigan comp men inget hjälper så nu har jag blivit sjukskriven. Var hos läkare idag o hon gjorde vul men det såg inte så bra ut. Slemhinna o moderkaka är i v 8 men fostret var bara i v. 6 o hon kunde inte hitta några hjärtslag. Ska tillbaka nästa vecka för nytt vul men hon misstänker missfall! Kommer bli en lång väntan!

  • 123pippi

    Har varit hos läkaren igen. Fostret hade inte växt nåt så jag har fördröjt missfall! Fostret dog i v. 6 men jag har inte haft någon blödning än. Ska avvakta en vecka annars ska jag få tabletter som hjälper kroppen att stöta ut fostret.

  • 123pippi

    Tack så mycket! Har haft blödning nu o illamåendet är över. Är så skönt att kunna äta igen😊 har accepterat missfallet så det är bara att gå vidare! Kommer försöka igen så fort kroppen har återhämtat sig. Lycka till med era graviditeter o födslar😊

Svar på tråden Någon med bf runt sep 2014 i jönköpings län?