Inlägg från: rainbow1 |Visa alla inlägg
  • rainbow1

    Födda vecka 35+6

    Hej. Har två små killar på som blir 8 veckor idag :). Dom är födda vecka 35+6. Dom har hela tiden mått bra och blev aldrig inlagda på NEO. Finns det någon här som fått sina tvillingar i ungefär samma vecka? Hur har dom utvecklas?


    Melwin och Milton 20/11-13 ❤️
  • Svar på tråden Födda vecka 35+6
  • rainbow1

    Tack så mkt :) hur gamla var dina när dom tog ögonkontakt och gav svarsleenden? Ena våran grabb var tidig med ögonkontakt medans den andra grabben fortfarande inte vill ha ögonkontakt längre stunder. Ingen av dom har givit svarsleende än.

  • rainbow1

    Hej, visst märker man att våra oxå är steget efter barn i samma ålder men som du skrev så är det ju inte så konstigt. Dock är våra väldigt "stora" dom blir 8 månader om en vecka och väger ca 10kg och är 74 - 75 cm långa, så dom har kommit i fatt jätte bra :)!
    Och dom är så otroligt olika både till utseende och till sättet så det är helt galet! Man kan knappt tro att dom är syskon.

    Hur gamla är dina ?

    Nej dom sover i varsin säng i vårat sovrum , vi kan inte ha dom i samma för då väcker dom varandra :p

  • rainbow1

    Min fru ammade båda till dom var 5månader, men inte samtidigt, vi gav även tillägg, jag har för mig att det var där vid 4månader som våra oxå började ändra på sömn/nattningar, dom har haft perioder då dom ska ändra på något så är det sömnen som störs! Nu är dom 8 månader och är nog som normala 8månaders :) ingen större skillnad !
    Sömnen är helt okej nu vissa nätter är värre än andra. Men man får inte ändra på rutinerna för då är det kört hehe! /A

Svar på tråden Födda vecka 35+6