• Anonym (§7)

    Jag hade lämnat om det inte vore för.....

    Det är inte alltid så jävla roligt att vara singel och ha taskigt med pengar heller..

  • Anonym (§7)
    Anonym (Sorgsen) skrev 2014-01-26 07:24:03 följande:

    Nej verkligen inte. Du är också uppe tidigt. Kunde inte du sova heller?
    Vaknade tidigt, drack kaffe, käkade macka, lyssnade på i-netradio, surfade runt bl a hit, lyssnade på ett prg om hur vi kommer att vilja leva i framtiden alltså hur konstellationerna kommer se ut, somnade om...

  • Anonym (§7)
    Anonym (24) skrev 2014-01-26 10:18:39 följande:
    Är 24 år och känner som du....
    dessa inläggen gav mig en tankeställare, jag vill inte må så här i 20 år till... jag behlver ta tag i detta nu.

    min största ångest är barnen... dom är 4, 6 och snart 1

    Jag får en känsla av att många kvinnor väljer den trygga mannen som far till barnen men sen tröttnar de när vardan kommer och han verkligen bara är den trygge mannen som ser till att allt funkar och alla har det bra.
    Det verkar då roligare med en mer spännande man. Sen vill hon åt det narkotiska rus som spänningen och förälskelsen innebär. Detta drogsug är kvinnans förbannelse..

  • Anonym (§7)
    Anonym (24) skrev 2014-01-26 10:54:23 följande:
    Vårt förhållande har mycket större problem än passion och jag står kvar för barnens skull.
    Att leva ensam med sämre ekonomi skrämmer mig inte alls.
    Så ditt påstående stämmer inte riktigt för mig.
    Har du insett detta nu efter att nyligen ha skaffat barn och dessutom har två små sen tidigare?
    Men det kan ju förstås hända grejer på vägen. Gör det som känns bäst men det är ju stora beslut som ska tas, som innebär stora, livsavgörande förändringar för alla inblandade.
  • Anonym (§7)
    Anonym (Sorgsen) skrev 2014-01-26 20:44:42 följande:

    Nej inte förbannelse. Om dessa trygga män gav kvinnorna uppmärksamhet, fantasi beröm och upplevelsen av att just deras kvinna är den mest fantastiska varelsen i världen, då skulle många kvinnor vara mycket nöjda. Trygg måste inte betyda tråkig. Om mannen och kvinnan har för avsikt att se till att berömma varandra varje dag och se till att båda uppskattar varandra kan det bli väldigt bra.
    Jo men dessa män funkar inte så! Deras sätt att berömma är att styra upp så att det blir bra i den värld som de förstår! Vill du ha dagligt verbalt beröm så är det en annan typ du ska ha. Den trygga (trista) typen som du och hundratusentals andra svenska kvinnor faktiskt har valt visar kärlek på sitt sätt. Du ville ju ha honom för att han kunde ge dig och barnen trygghet!!
  • Anonym (§7)
    Anonym (Sorgsen) skrev 2014-01-27 18:29:07 följande:

    Ja jag ville ju ha den egenskapen. Det finns inga garantier men en snubbe som är supersnygg och flirtig var inte en jag villmskulle bli far till mina barn. Sån var min far, en riktig player och otrogen. En sån vill man inte ha. De killar som är livsfarliga för mig har jag undvikit. Men nu, ja nu vill jag kanske pröva en sån, men nej, inte egentligen. Jag kommer inte skaffa fler ungar, den saken är säker. Nu vill jag ha kul eftersom jag börjar se ljuset i tunneln. Tyvärr vill inte min man samma saker som jag. Han är bara nöjd. Men han är fin och kommer inte att vara singel länge om jag släppte honom. Egot i mig vill ha kakan.
    ..kvar. Och äta en massa andra goda ku... f´låt kakor. Fattar jag väl. Du är såklart en modern, totalt egoistisk kvinna som tänker med fi-an.
  • Anonym (§7)

    Men sitt inte här med ditt eviga pip och kärringgnäll, gör nåt åt din situation istället! Var glad att nån man öht orkar vara i samma rum som du!

Svar på tråden Jag hade lämnat om det inte vore för.....