Inlägg från: Madde34 |Visa alla inlägg
  • Madde34
    Askalas skrev 2014-02-12 23:26:13 följande:
    När det är oblandat och fortfarande i pulverform (helt orört alltså) ska det förvaras som det är i frysen. Har du sprutat in vatten i vialen (lilla burken det kommer i) ska det förvaras i kylskåpet. Har du fyllt sprutorna med den färdiga vätskan så brukar jag frysa in sprutorna och sen ta upp en när den ska använas. Låter den tina ca 20 min innan användning.  Hände mig också de två första dagarna men det gick över lika snabbt. Vet inte vad det beror på men någon sa till mig att en anledning är att det finns Melanin i ögonen (det som sköter ögonfärg och pigment). Gick som sagt över lika snabbt som det kom och nu ser jag glasklart igen, inget förändrades.

    Finnar har jag inga egna erfareneheter av, min hy har bara blivit till det bättre.

    Har själv aldrig beställt från någon utav dessa. Beställer direkt från England då jag inte känner för att betala priset de tar (även fast just de sidorna du nämnde har vettiga priser till skillnad från andra). De verkar vara seriösa, googla!
    Maddeleeine skrev 2014-02-12 21:54:44 följande:
    Har också tänkt beställa m2 men undrar om nån kan rekommendera nån sida? har kollat www.blibrunutansol.se och www.melanotan-store.se/, de skiljer en hundring i pris men vet nån om de är bra saker? tacksam för svar :)
    Jag körde Melanotan-store.se . Fick verkligen jätte bra resutalt!

    Dom rekomendera jag!

  • Madde34
    gudsfurste skrev 2014-04-05 10:18:53 följande:
    men precis. kände lite så jag också, man kan ju alltid prova, kan ju inte bli rödare och vitare än vad jag är ;p 
    Haha så kände jag med! Fasiken vad brun jag är , kör underhålls kur nu så färgen sitter i på lilla mig Cool
Svar på tråden Har beställt melanotan 2