Inlägg från: LinaBergstrom |Visa alla inlägg
  • LinaBergstrom

    Joma2:

    Jag är också kristinehamnare :) Ska ha mitt första barn i mitten på augusti. Vilket barn i ordningen är det för dig?

    Vilken barnmorska har du fått?? *nyfiken*

    //Lina

  • LinaBergstrom

    [quote=72683055] Hej Lina. Det är mitt första barn som beräknas i slutet av september (om allt är enligt beräkningarna). Jag hade en tillfällig barnmorska vid inskrivningen... något utländskt namn..? Trevlig, men inte så nöjd tyvärr. Vem har du?  Hur gammal är du? *nyfiken här med* hihi /Joma2[/quote] Halloj, Jag är 28, bor i hus på djurgår'n. Fick Eva Eskebrink som BM, tyckte att hon verkade väldigt trevlig :) Har du många i din närhet som ska ha barn? Jag är först ut bland mina vänner! Då är det ca 6 v mellan oss? 14 aug är jag beräknad till, och är strax i v 19 :) Ska du göra KUB? Vi gjorde det för att få se bebisen tidigt ;)

  • LinaBergstrom
    joma2 skrev 2014-03-12 18:51:32 följande:

    Halloj, Jag är 28, bor i hus på djurgår'n. Fick Eva Eskebrink som BM, tyckte att hon verkade väldigt trevlig :) Har du många i din närhet som ska ha barn? Jag är först ut bland mina vänner! Då är det ca 6 v mellan oss? 14 aug är jag beräknad till, och är strax i v 19 :) Ska du göra KUB? Vi gjorde det för att få se bebisen tidigt ;)
    Hej igen :) Jag är 27år och har bara några få i min omgivning (vänner) som har barn sedan innan- de flesta bor kvar "hemma" i göteborg. Jag skall göra KUB nästa måndag, och det är mestadels av samma anledning som du- att se bebisen i ett tidigt skede :) Sen kan det vara intressant att se hur den mår i övrigt. Jag är i v. 11+5 idag Hur mår du/känner du inför allt? MVH Joma2[/quote] Jag går och väntar på rutinultraljudet om 2 v, har väl förstått att vi ska ha barn, men inte vad det kommer att innebära ;) Lägg gärna till mig på fb (Lina Joura) så kanske vi kan ta en fika/promenad någon dag :) jag veckopendlar till Oslo och kommer hem om 2 v nästa gång. Alltid skönt att ha någon på hemmaplan att dela tankar och funderingar med :)
Svar på tråden Värmlandsmammor?