• Mymmlan

    Värmlandsmammor?

    Finns det fler mammor, eller pappor, från Värmland här? Kunde vara kul att utbyta erfarenheter på lite mer lokal nivå

  • Svar på tråden Värmlandsmammor?
  • Mymmlan

    Flitiga Lis: stackare men håll ut! Det är inte långt till april! Klen tröst men det är ju tur att det är värt det i slutänden.

    Alla hemma: välkommen! Kul med fler får vänta hur länge du vill med att avslöja ort. Det är fördelen med forum, att man kan få va anonym ju!

    Vet någon förresten om det finns några som gör UL privat i Värmland?

  • Mymmlan

    Charlotta har inte slagit igen vad jag vet men de har fullt och tar bara de som är inskrivna tror jag. Men då är det nog så att det inte finns för CSK är ju omöjligt. I Sthlm är det ju typ bara att köpa en tid på tex mamma Mia för ca 500kr som det låter. Lite avis.

  • Mymmlan

    Inte så konstigt om de är superstressade på CSK eftersom andra förlossningsmottagningar, som i Torsby, har fått lägga ned. Nu får de ta allt i Karlstad.

    Vet ni varför Charlotta stänger? Har vänner som var jätte nöjda med dem.

    Jag har inte MF i bagaget utan bara lite vanlig oro. Kunde man betala 500 för att tidigt se ett litet hjärta som pickar då skulle jag göra det.

  • Mymmlan

    Ja hjältarna i vården skulle ha medalj varenda dag. När jag skulle föda min första blev vi tillsagda att inte komma in tre gånger innan vi åkte ändå, sedan fick vi åka hem för det var fortfarande fullt. När vi äntligen fick ett förlossningsrum tittade vår bm in och sa "jag kommer men jag måste bara kissa innan jag exploderar för jag har inte hunnit kissa sen mitt skift börja" ingen hade hunnit äta heller...

  • Mymmlan

    Ja Karlstad men tydligen den värsta dagen hela det året. Det var totalt kaos. Så denna gången sa jag nej till en sommarbebis

  • Mymmlan

    Sist fick jag i mitten av juli, mitt i semestertider så det var väl maximal otur. I år blir det i oktober så då ska det väl förhoppningsvis va lugnt. Karlskoga är för långt bort och vi bor ju ändå i Karlstad så det blir nog bra

  • Mymmlan

    Hoppas de lyssnar och du får som du vill flitiga Lis!

    Alla hemma, Mitt julibarn är fött 2011.

    Just nu önskar jag bara att jag var förbi v 12. Mådde hur bra som helst förra gången så jag är lite i chock över att vara helt orkeslös och konstant illamående nu. Blä!

Svar på tråden Värmlandsmammor?