Inlägg från: Alla hemma |Visa alla inlägg
  • Alla hemma

    Värmlandsmammor?

    Här är en till! Väntar ett par veckor till med att avslöja ort, om det är ok? Väntar sjätte skatten i augusti, om allt går vägen!

  • Alla hemma
    Mymmlan skrev 2014-02-04 14:27:13 följande:
    Flitiga Lis: stackare men håll ut! Det är inte långt till april! Klen tröst men det är ju tur att det är värt det i slutänden.

    Alla hemma: välkommen! Kul med fler får vänta hur länge du vill med att avslöja ort. Det är fördelen med forum, att man kan få va anonym ju!

    Vet någon förresten om det finns några som gör UL privat i Värmland?



    Låter bra det!

    Ang ul så försökte jag kolla upp det. Fanns ju Charlotta i stan förut, men de verkar ha slagit igen?

    På CSK är det näst intill omöjligt att få komma in för ul om man inte störtblöder. Oro är ingen orsak i alla fall. Kan man väl förstå i och för sig. Köerna på akutgyn är långa ändå..
  • Alla hemma

    Tror de ska slå igen, men de som är inskrivna får gå kvar. Bara att de inte vill ta in nya.

    Ja visst känns det lite orättvist. Har du med mf i bagaget?

  • Alla hemma

    Vad är Viktoriagruppen? Är det i Karlstad? Nu blev jag nyfniken!

    Ja på CSK är det bedrövligt! Har en bekant som jobbar på akuten. Hon sa att samma patienter brukar sitta i väntrummet när hon går på skiftet som när hon går av, och att vi absolut inte ska åka in om det inte är livshotande för det är ingen idé. Stackars personal, säger jag!

  • Alla hemma

    Aha! Det låter ju inget vidare. Förstår att du måste känna dig lite stressad! Tycker man måste tjata och tjata inom vården överlag idag. Hoppas du får komma in snart!

  • Alla hemma

    Förstår det! När man mår dåligt så är det bra om så mycket som möjligt runt omkring bara kan flyta på. Man åker liksom längre och längre ner för varje motgång. Ibland har de bara väldigt lite förståelse, kan man tycka! Om du orkar, så fortsätt tjata! Får du inget stöd av din barnmorska heller? Tänkte om hon kan ligga på de lite så det händer nåt?

  • Alla hemma

    Då kan man ju tycka det är ännu viktigare att du verkligen får stöttning och rådgivning i god tid! Hoppas din barnmorska kan skynda på det hela lite.

  • Alla hemma

    Nej arbetssituationen inom vården är bedrövlig. Det är verkligen många hjältar och eldsjälar som krävs för att det ska gå runt ens!

    Hittade nåt om att Charlotta skulle stänga pga att det inte gick runt.

    Ja oro kan man ju känna ändå. Jag har fått ett mf och ett Ma inom loppet av ett halvår, så jag hade med velat göra ett ul. Ma fick jag reda på strax innan kub, så jag är lite smått nervös för det. Men det är väl bara att bita ihop! Fick tid för kub om två veckor.

  • Alla hemma

    Ok. Ja här blir det ju sensommarbebis, så värsta ruschen är nog över. Själv tror jag det får bli Karlskoga den här gången. Jag ligger oftast bara kvar en eller två nätter, men vill kunna välja själv och gillade inte att vara tvungen att välja på att ta in på patienthotellet eller vandra runt i korridorerna. Vill ha ett riktigt bb. Annars är det ju jättefin personal och så i Karlstad.

Svar på tråden Värmlandsmammor?