• Mymmlan

    Värmlandsmammor?

    Det var typ i v13 och då hade lilla bönan dött i typ v 9 som jag är i nu :'-(

    Jag går på kronoparken. Hade henne förra grav. Hon är ok, inte mitt i prick men ok. Vart går du?

  • Mymmlan

    Å, så skönt när fet klickar med bm. Vi var på inskrivning i torsdags och bestämde oss för att göra kub. Det gjorde vi inte förra gången men nu har vi ju en hemma så jag vill vara lite förberedd och k unna läsa på om sannolikheten är hög. Fostervattensprov blir det dock inte oavsett vad svaret blir.

    Blä, vill bara passera v 12 och minskat risken för mf och oron lite.

  • Mymmlan

    Flitigalis, Gud vilken flax så smidigt! Hade mycket hellre haft bm jag hade på förlossningen för henne gillade jag jätte mycket (det lilla jag fick se av henne )

  • Mymmlan

    Joma2 välkommen jag ska ta blodprov för kub på måndag (9+4) och så får jag ringa själv och boka tid på ul efter blodprovet så vi får se när det blir.

  • Mymmlan

    Hörni brudar, finns det nån affär i närheten som har snygga mammakläder nu eller måste man se ut som en tant igen när magen börjar synas?

  • Mymmlan

    Kollade på hm men tyckte inte jag hittade något. Suck. Och håller med, allt är skitdyrt på nätet. Jag kanske får ta mig tiden att sy helt enkelt. Det gjorde jag med alla amningskläder för där fanns det ju inte heller så mycket som inte var dyrt eller inte särskilt roligt...

  • Mymmlan

    Å längtar också efter att få gå upp på vinden och hämta påsarna märka med 50-56

    Vad gäller inköp hesu78 vet jag inte vad som finns på Ullared men på Ikea kan jag tipsa om deras tvättlappar till typ allt, amning, torka bebiskräk, tvätta, torka matkladd, allt och deras 5kr handdukar en stor laddning att ha på skötbordet så slipper man byta överdraget så ofta. Fler tips är bodies som man knäpper upp helt och inte drar över huvudet ett hett tips i de små storlekarna. Och några fler pyjamaser än man tror. Matningsskedar med långa böjda skaft och smalt blad, nappflaskor med botten som går att skruva av, och en smaknapp var kanon efter några månader. Bästa framtidsinvesteringen var en tripp trapp stol.

  • Mymmlan

    Håller med flitigalis fötter på plagget ser fiffigt ut men var värdelöst. Dessutom blir de för små snabbare för fötterna tar ju emot liksom. Men nappflaskorna vi kört på är "kolik"flaskorna, kan det va mam kanske, och de har varit toppen. Köpte på Ica välsviken. Bara läckt en gång och det var för att jag inte skruvat på botten

  • Mymmlan
    FlitigaLis skrev 2014-03-05 20:06:56 följande:

    Imorgon ska jag till Viktoriagruppen för förlossningsplanering. Det känns väldigt spännande och skönt att få diskutera av sig lite.


    Hur gick det? Blev ni böjda med mötet? Blev det bra?
Svar på tråden Värmlandsmammor?