Inlägg från: Anonym (Grottkvinna?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Grottkvinna?)

    Håriga fittor - så mycket bättre!

    Härligt att det finns några till män som gillar hårigt. Trodde att det bara var min man nämligen, att han var den siste mannen av en utdöd ras... Jag kan ha helrakat nån gång ibland bara för att variera mig lite men oftast trimmar jag bara litegrann av estetiska skäl. Om man är helrakad ser man ju prepubertal ut som kvinna och jag vill se ut och känna mig som en riktig kvinna.  

  • Anonym (Grottkvinna?)
    Grynet2010 skrev 2014-02-09 14:48:13 följande:
    Jag slutade raka fittan när jag va 25 och har aldrig njutit så mycket som när jag slutade raka bort håret. Jag blev jätte känslig där nere och då menar jag känslig. Så fort jag eller gubben rör vid håret så kommer jag nästan av bara det och blir tok våt direkt och då har man ju inte ens börjat haha så jag låter min fitta ha håret kvar så att vi båda får njuta :)
    Underbart! Det är klart din fitta njuter mer när hon får vara sig själv. Det är därför jag aldrig skulle t.ex. vaxa min fitta, det gör ju skitont och hon skulle ju kunna få för sig att jag inte gillar henne och gå ut i strejk eller nåt... Och det vore verkligen rena döden eftersom hon och jag har det väldigt bra tillsammans. Hon vill ju vara hårig naturligt och då ska hon få vara det tycker jag.
  • Anonym (Grottkvinna?)
    Anonym (Klipper) skrev 2014-02-20 13:18:57 följande:

    Men killar har ju redan ändrat sina ideal många gånger. Det svänger fram och tillbaka med modets växlingar. Nästa generation kan tycka helt annorlunda än den här. För fyrtio år sen skulle ingen ha trott det om den fick höra om vilken hårtrend som gäller nu. Fast jag måste erkänna att det spelar väldigt lite roll vad världens alla killar tycker, jag ligger ändå inte med alla dem. Bara med en och han tycks gilla mig som jag är. Annars kan han gifta sig med någon annan.

    Fanny Åström rakar sig för övrigt under armarna, så lite mer extrem kan du nog hitta.
    Det är för att din man är en riktig man och riktiga män älskar och tänder på sina kvinnor precis som de är!

    Det är bara sönder-porrade småpojkar som har en massa åsikter om kvinnokroppen och tycker att den absolut måste följa modet så att alla ser likadana ut. Eller ser ut som en fuck-doll av plast kanske? De får gärna hållas med sin smak men det betyder inte att de män som gillar hår har sämre smak. Vuxna, könsmogna kvinnor har hår på könet. Vuxna män skräms inte av det. Sen att vissa föredrar hårlöst är en helt annan sak. Jag har inget emot om trenden vänder mot hårigare kön igen men eg spelar det mig ingen roll. Jag gör som jag själv vill och njuter av det, precis som många andra i den här tråden. 
Svar på tråden Håriga fittor - så mycket bättre!