Inlägg från: HäckHäxan |Visa alla inlägg
  • HäckHäxan

    Håriga fittor - så mycket bättre!

    Anonym (Kille) skrev 2014-02-07 23:19:47 följande:
    Glömde att tillägga bild nummer 3 skulle passa perfekt för unga tjejer men rakat är heller inte så dåligt.
    Nr 3 den med en raggarsträng upp på magen om jag inte minns fel?
    Skämt om dvärgar bör vara korta!
  • HäckHäxan
    Anonym (Kille) skrev 2014-02-07 23:33:48 följande:
    @HäckHäxan, ärligt talat kan inte riktigt svara rakt på vem som passar i djungel eller rakat, beror helt på formen av kroppen, hur man ser ut i ansiktet//ungdomlig//tränad//håret osv, men om det är ngn som passar riktigt bra i djungel så är det nog bild #3 tycker jag.

    Jag kanske är en minoritet som tycker att tjejen på sista bilden såg riktigt bra ut i djungel men det är jag det haha, men jag tror nog majoriteten av killar gillar rakade fittor, det är vad jag tror.

    Nej jag tyckte också att nr 3 var snyggast om man bortser från håret då för min del.  

    Jag hade kunnat tänka mig att se ut som bild 2, men eftersom jag inte ser ut så om jag så sparar tills jag avlider så avstår jag. Men jag tycker det är snyggt som fan på andra och det känns mysigt när man tar på det också, tycker jag då. Tungan ute

    Tror inte du är en minoritet, majoriteten av de män jag pratar med nu för tiden allt från 18-65 typ verkar gilla hår mer och mer, även om det är i stil med ansat över hela eller full buske uppe på och rakade eller välansade blygdläppar. Så mitt intryck är att "modet" vänt och definitivt bland de yngre, de som verkar mest insnöade på rakar verkar vara min generation några år plus och minus. Säger inte att det är nån fakta, det är helt enkelt det intryck jag fått av att samtala med andra osv. Hår har blivit exotiskt och därmed erotiskt igen tycks det iaf.


     


    Högst orättvist mot alla oss som inte alls kan få så fina buskar tycker jag Skrikandes *morr*


    Skämt om dvärgar bör vara korta!
  • HäckHäxan
    Jan Banan01 skrev 2014-02-07 23:43:59 följande:
    Jag lär väl få fan för detta. Men en rakad som ser ut som en tonåring därnere är ingen riktig kvinna. Nä. En kvinna med intakt buske är både kvinnlig och sexig. Så där. Nu fick jag det sagt. Fram med sågarnaSkrattande!
    Nja lite hårt med tonårs grejen tycker jag, folk är olika och det kan de väl få vara. Jag är ingen tonåring jag är en kärring och jag kan inte få en sån buske hur fan jag än gör. OCH då blir jag vips ingen riktig kvinna, rart liksom Obestämd

    För övrigt har de flesta tonåringar könshår även om en del säkert väljer att ta bort det.
    Skämt om dvärgar bör vara korta!
  • HäckHäxan
    Anonym (vågavägraraka) skrev 2014-02-08 00:20:25 följande:
    Nu har jag kollat in länkarna o blir bara mer övertygad om att jag gjort rätt som valt att ha håret kvar. Jäklar så snyggt det är!
    Tycker jag absolut du gjort, det är supersnyggt! OCH jag är avundsjuk som fan Rynkar på näsan
    Skämt om dvärgar bör vara korta!
  • HäckHäxan
    Jan Banan01 skrev 2014-02-07 23:52:30 följande:
    Tittade nyss på vad mer som fanns inne på länkarna i trådstarten. Blev ej besviken Finns inget vackrare än när kvinnor är naturella.
    Naturliga som i att inte raka/ ansa sig någonstans? Nyfiken, det är så många som gör skillnad på kön och armhålor och ben. OM jag fattade rätt så tycker du man skall vara naturlig och ha kvar hår på ben och i armhålor också?
    Skämt om dvärgar bör vara korta!
  • HäckHäxan
    Anonym (...) skrev 2014-02-08 12:38:45 följande:
    Om jag får svara så skulle jag säga JA! För min del får kvinnor gärna ha både håriga ben och armhålor också... Och det är inget politiskt alls, bara min preferens för den naturliga looken.
    Politiskt tog jag det inte för Var nyfiken mest för att det varierar så friskt.

    Skulle du rata en kvinna du fattat tycker för enbart för att hon inte var helt naturlig? Ännu en nyfiken fråga jag vet, men jag tycker sånt här är så intressant.
    Skämt om dvärgar bör vara korta!
  • HäckHäxan
    Jan Banan01 skrev 2014-02-08 14:02:49 följande:
    Varför kan man inte vara så som naturen skapat en?
    Fråga inte mig det. För jag vet inte varför Utan jag frågade dig om du menade naturlig som i rak igenom och inte ta bort hår alls eller om det var nån mellan variant.

    För min del skall folk vara precis som de vill utan att för den delen bli värderade till att vara varken si eller så.
    Förstår att vi inte delar åsikt gällande detta med att inte värdera saker och det är helt okej för mig att vi inte gör det, tråkig, men okej.
    Skämt om dvärgar bör vara korta!
  • HäckHäxan
    småsugen skrev 2014-02-08 14:11:50 följande:
    Den här tråden gläder mig
    Den glädjer mig med, så du är inte ensam
    Skämt om dvärgar bör vara korta!
  • HäckHäxan
    Anonym (...) skrev 2014-02-08 17:26:28 följande:
    Nej... Däremot hade jag berättat vad jag gillar och hoppats att hon skulle göra som jag ville... Och vårt sexliv skulle då bli mycket bättre eftersom min kåthet skulle nå helt andra höjder!

    (Som tur är har jag träffat en som inte har något emot att vara naturlig.. annat än att hon under sommaren ansar en del på grund av att hon inte pallar alla nedlåtande blickar hon säger sig få om hon är hårig. Lite intressant att hon säger att det mest är kvinnor som stirrar...)
    Förstår hur du tänker där =)

    Konstigt att folk skall se nedlåtande på andra för att de är som de vill, Fast jag undrar jag om inte en del av dessa kvinnor stirrar för de blir fascinerade Jag vet att jag gjort så iaf
    Skämt om dvärgar bör vara korta!
  • HäckHäxan
    Anonym (Anon) skrev 2014-02-08 20:08:04 följande:
    Förstår är inte samma som håller med. Vilket många verkar tro på FL. Jag kan förstå att en del gillar hår, och jag respekterar deras åsikt. Men det betyder inte att jag plötsligt delar deras smak eller försöker omvända alla som inte tycker som jag.
    Amen!
    Skämt om dvärgar bör vara korta!
Svar på tråden Håriga fittor - så mycket bättre!