Inlägg från: HäckHäxan |Visa alla inlägg
  • HäckHäxan

    Håriga fittor - så mycket bättre!

    snorkfröken skrev 2014-02-06 22:23:56 följande:

    Mens också. Men det betyder inte att man vill ha det hela tiden.
    Det betyder inte heller att man är okvinnlig om man har fitta men inte mens alls Så det där kan man vrida på till fan löser av oss.
    Skämt om dvärgar bör vara korta!
  • HäckHäxan
    Anonym (P) skrev 2014-02-06 23:08:45 följande:
    Så är vi skapta och det är väl bra att det attraherar...
    Väljer att själv inte se ut så. Tycker att det är ofräsch, eller rättare sagt det känns ofräscht!! Det ska vara väldigt lite hår eller inget hår alls.
    Vill heller inte att min man ska ha så mycket hår.

    Sen undrar jag ifall folk verkligen "rakar" sig där nere? Det resultatet kan väl ändå inte vara så bra. Vaxning föredrar jag.
    Japp folk rakar sig verkligen "där nere" alltså könsorganen då. Jag gör när jag vill, för att jag vill, ibland vill jag inte alls och då gör jag det ju inte såklart

    Skulle aldrig gå till nån främling och lägga upp min fitta för att bli vaxad, skulle möjligen kunna tänka mig att bli vaxad om den man levde ihop med var bra på att göra det. Däremot har jag själv vaxat kompisar och det har jag inget ont av, är oblyg på det viset men blyg och obekväm på andra viset :-/ rätt stört när jag ser det i skrift såhär haha

    Däremot älskar jag ditt sätt att ända meningen till känns ofräscht istället för att som så många andra hävda att det ÄR ofräscht.

    Personligen tycker jag folk skall vara som de vill och trivs, men samtidigt köper jag också om folk inte vill utföra oralt i ett område med mycket hår på, för hur jag än vrider på det så är hår inne i munnen obehagligt oavsett om du råkar få in ett katthår, ditt eget huvud hår eller någons könshår. Det går hand i hand med att krav inte hör ihop med ett sunt sexliv heller i min värld då *japp jag har en helt egen värld*
    Skämt om dvärgar bör vara korta!
  • HäckHäxan

    Personligen blir jag sanslöst sjukt nyfiken på vilken ålder alla som gillar hår är i


    Skämt om dvärgar bör vara korta!
  • HäckHäxan
    Utflykt i verkligheten skrev 2014-02-07 10:52:03 följande:
    Skulle vilja testa vaxning utan att behöva "lägga uppfittan" för någon främling. Tips på hur man gör ett eget försök utan att skada sig själv.



    Tycker det är jobbigt och kladdigt att greja med vax själv. Har inget tips på hur man gör själv har avhållit mig från att testa själv. Epilator fungerar dock uppe på men blygdläpparna har jag inte kört med den.
    Skämt om dvärgar bör vara korta!
  • HäckHäxan
    Philipsson skrev 2014-02-07 10:56:36 följande:
    Jag gillar inte hår speciellt. Däremot gillar jag orakade kvinnor. För att en kvinna är orakad behöver ju inte det innebära att hon ser ut som nr 3 bland länkande bilderna. Många kvinnor är ju inte alls speciellt håriga av sig.

    Det är alltså viktigt att göra en åtskillnad här:

    1. Det finns de som har en fäbless för håriga kvinnor.

    2. Det finns de som har en fäbless för orakade kvinnor.

    De som tillhör nr 1 måste också tillhöra nr 2. De som tillhör nr 2 behöver däremot inte tillhöra nr 1, även om de kan göra det.



    Håller med dig. Själv har jag aldrig haft så mycket hår som nr 1 eller 2 ens när jag är som hårigast. Dock kan jag tycka att det är snygg. Men då skall man ha tät hårväxt tycker jag då och det har inte jag så jag tycker det ser helt stört ut på just mig då.
    Skämt om dvärgar bör vara korta!
  • HäckHäxan
    Isbit skrev 2014-02-07 10:51:14 följande:
    Jag kan tänka mig att det är mest yngre personer som anser att rakat är norm.Typ 25 och yngre



    Jag är 34 och jag har varit rakad sen jag var 13 år, typ renrakad. Från 9-13 var jag mer ansad och eller delvis rakad. Det flesta jag känner i min ålder brukar raka eller vaxa sig.

    Nu har jag kört på mestadels inte rakad eller delvis och ansat mest för att min dotter inte ska bli fostrad i att man måste / ska vara rakad och att vuxna har hår och det är naturligt. Sen att jag mått skit över att vara hårig är en helt annan sak :-/
    Skämt om dvärgar bör vara korta!
  • HäckHäxan
    Anonym (fluffy) skrev 2014-02-07 21:27:17 följande:
    Anonym (Jenny) skrev 2014-02-07 21:16:45 följande: Jo det ska ju skydda.... Men jag kan bara inte sluta tänka på hur det är när man kissar... Det kommer ju kiss i allt hår...................[/quote]

    Toalettpapper, Jenny!
    Finns tvål och vatten också eller våtservetter något jag alltid har hemma typ, funkar kalas att tvätta av sig med och mindre söligt än vatten
    Skämt om dvärgar bör vara korta!
  • HäckHäxan
    Anonym (Jenny) skrev 2014-02-07 22:15:26 följande:
    Förlåt jag kan inte sluta skratta! Nej man har kanske inte mycket hår mellan själva benen men tittar man på bilderna som ts länkat till så ser håret så himla långt ut. Och ja toapapper finns ju.. Men då får jag för mig att det fastnar i håret xD förlåt att jag verkar oseriös men jag är inte det, jag undrar.
    Man får ju faktiskt vara oseriös också om man vill. 

    Våtservetter fastnar inte iaf. Sen om man duschar som normalt folk så lär det ju inte sitta kvar miljoner rester och jag förutsätter att majoriteten av folk idag har iaf en dusch och dessutom använder den då och då Drömmer
    Skämt om dvärgar bör vara korta!
  • HäckHäxan
    Anonym (Jenny) skrev 2014-02-07 22:29:50 följande:

    Haha tack! Frågar man inte får man ju inget veta har jag hört ;)
    Så sant, och menlös kunskap kan man aldrig få nog av Tungan ute
    Skämt om dvärgar bör vara korta!
  • HäckHäxan
    Anonym (Kille) skrev 2014-02-07 23:18:32 följande:
    Jag är nog den enda killen i den här tråden så jag har tänkt svara vad jag tycker - Håriga fittor passar bara bra på unga tjejer, kvinnor 40+ ska ha rakat hehe, det är vad jag tycker, sedan får ni tycka till som ni vill.
    Nu blir jag nyfiken. Vad är det som gör att det blir skillnad? Jag tänker att en fitta är en fitta oavsett om tjejen är 20 eller 50, det är fortfarande en fitta. Förstår absolut att man föredrar olika saker, som hårigt, ansat och rakat. Men har aldrig hört någon anse att olika saker passar olika åldrar, det var intressant =)
    Skämt om dvärgar bör vara korta!
Svar på tråden Håriga fittor - så mycket bättre!