• Danni 83

    Fler i Uppsala med bf sommaren -14?

    Hej,

    Jag är en tjej på 30 år som är relativt nyinflyttad i Uppsala- Storvreta. Väntar tredje barnet beräknad 20/6 och letar efter andra gravida/ föräldralediga att träffas och fika med, promenera med barnvagnarna, picknick i Stadsparken osv.

    Mina barn är födda -07 och -10 och två pojkar . hoppas att vi ses.


    Mamma till två hjärtan. Alvin 2007. Liam 2010.
  • Svar på tråden Fler i Uppsala med bf sommaren -14?
  • maribel

    Jag kan den 21:a. Ett alternativ kan ju vara att ta en "kvällsfika" runt 7 någon kväll annars om det är svårt att få ihop alla en dag?
    Hur funkar det för er andra?

  • Pemberly

    Den 21 funkar för mig. Jag har inga möten inbokade på jobbet då så jag kan ta en längre lunch den dagen.

  • Ploppan01

    Ok nu hoppar jag in här. Hade inte tänkt det såhär sent in men har följt er ett tag :) Jag fyller 31 och väntar vårat 4e!! Barn. Vi har 3 tjejer, 12,7 och snart 3 år. Bor strax utanför Uppsala. Vad tycker ni om att så många bm har sagt upp sig?! Dom försvinner ju lagom till sommarn om inget mirakel sker

  • Danni 83

    Välkommen Ploppan01. Kul att vi verkar bli några stycken. Ja detta med bm känns inte så roligt, väldigt dålig timing för oss gravida nu. :-/ De ska ha ett möte idag vad jag förstått så förhoppningsvis kommer de till en lösning. Jag tänker annars att man måste se över alternativen, Ackis måste ju komma med några besked när det närmar sig, om de kan ta emot alla eller inte, jag ska prata med min bm om det också. Gävle är ett alternativ för oss. Jag har min mamma i Stockholm men där är det ju också kris på somrarna. Västerås sa någon.. Det känns inte jättekul detta men tänker man i Norrland så får ju folk sitta och åka så jag försöker bara förhålla mig till detta. Jag har haft tur som haft förhållandevis lätta förlossningar, tänker mycket på de med komplicerade bakom sig eller jobbiga graviditeter.

    Kvällsfika skulle kunna funka men vi kanske ska satsa på den 21 så kan vi hålla det öppet med en kvällsfikat längst vägen?

  • Ploppan01

    Jag har också haft lätta förlossningar och 2 är gjorda i Gävle :) Men är mer orolig för barnet denna gång..mest för att jag jobbar där jag jobbar och vet vad som faktiskt kan gå fel :(

  • johannatys

    Jag tror det löser sig och det är långt till dess :) Är inställd på att jag inte kommer få en lika bra förlossning som förra gången dock, som jag hade tack vare superduktig personal, lungt och skönt BB och stora fina rum :)

  • Danni 83

    Hade ni Eda på era förra förlossningar? Jag har inte haft med någon utan bara lustgas. Funderar på att ta Eda den här gången, tycker smärtan är så hemsk. Men samtidigt så är det det med svaga värkar, kateter, ev inte kunna gå, ont att ta sprutan osv som får mig att tveka. Har ni erfarenhet?

  • maribel

    Jag hade eda på första, sprutan kändes inte och tyckte det var bra att ta den. Fick uppehåll i smärtan två timmar så jag kunde vila lite sen kopplade dem bort den inför krystvärkarna som var hemska. Om man har en långdragen förlossning blir man ju så slut till sist och då kan det vara skönt att få en paus ett tag.

Svar på tråden Fler i Uppsala med bf sommaren -14?