• Modernmom

    fick ni smisk som barn? hur och med vilket redskap??

    Jag fick smisk på bara stjärten med handen, blev dragen i håret, örfilar, allmänt hårda tag, sen när vi blev äldre blev det andra tillhyggen som t ex gitarr, stol osv.

  • Modernmom

    Född 1983, så barnaga var förbjudet. Mina föräldrar ångrar sig inte ett skit och förnekar, nedvärderar och förlöjligar om vi vill prata om det.

    Har själv barn och kan inte för min värld förstå hur man kan vilja slå sitt barn.

  • Modernmom

    Stina; känner igen den jävla smärtan i både kropp och själ. Och att skrika så halsen nästan blöder och försöka värja sig men bli fasthållen och slagen. Fy fan vad jag aldrig skulle vilja utsätta mina barn för ens något liknande!

  • Modernmom

    Vi har i nuläget ingen kontakt. De seglar i Medelhavet och har lämnat efter sig vår lillebror som var 16 när de åkte och fyller 18 nästa vecka. Jag själv har inga intentioner att ha någon kontakt med dem i fortsättningen heller, så för mig är det ingen förlust längre. De första fem åren var hemska efter att jag blivit utslängd. Det var som att sörja någon som dött, fast de egentligen inte ville ha med mig att göra. De åren har satt djupa sår, men jag har sett till att skaffa mig pansarskinn över dem istället.

Svar på tråden fick ni smisk som barn? hur och med vilket redskap??