• Anfa

    Fick ditt barn adhd/autism/asperger som du vaccinerat?

    Så angående rykten att vaccinering orsakar autism, adhd osv.. har ni vaccinerat era barn och hur blev dem? Sena eller tidiga i tal osv?

    Tror ni att vaccin är orsaken till att era barn fick autism eller något annat?


    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Fick ditt barn adhd/autism/asperger som du vaccinerat?
  • Anfa

    Mm jag tror också att sådant är delvis ärftligt många gånger eller nästan alltid. Har flera i min familj som "har något". Inga av mina barn är tillräckligt gamla för att ha en diagnos förutom kansle 3åringen.

    Tror ni man kan "bota" autism eller göra det lindrigare genom kosten? Har sett någon bok av en kvinna som sägr att hennes barn blev bättre aav att byta kosten. Man blir ju undrande

  • Anfa
    SinnerSaint skrev 2014-02-12 23:12:27 följande:
    Vi har sett enorma skillnader sedan vi tog bort socker, mjöl, mjölk (allt vitt), ur kosten hos min systerdotter. Börjat prata mer, mer aktiv, kräver mer, kommunicerar mycket mer på alla sätt, mindre kramper. Hon har grav autism.



    Det låter ju underbart :)

    Jag tycker att diskussionen är intressant minst sagt.
    beckybe83 skrev 2014-02-13 09:02:56 följande:
    Jag tror jag vet vem du menar. Har varit på kurs hos henne. Jag tror att det kan hjälpa deras problematik om man ändrar kosten. Den botas inte men kan underlättas. Har gjort vissa observationer på jobbet. Är förskollärare och har stött på barn med autism. Det skadar inte att pröva. Undvik i så fall gluten, komjölk och socker.



    Tack för dina tips.. mina syskon har olika diagnoser och det skadar verkligen inte att prova. Att äta nyttigt är bara bra.

    Jag är sån att jag blir rädd när jag läser vad antivaccinförespråkare säger om gifter och hur det påverkar barnen. Men sedan läser jag andra sidan och då känns den mer logisk. Tycker alltid det är svårt ändå!

    För är det ändå inte så att majoriteten är utan autism tex? Utan adhd o asperger.? I min brors klass är det bara han som har en diagnos men jag skulle gissa på att alla är vaccinerade
Svar på tråden Fick ditt barn adhd/autism/asperger som du vaccinerat?