Inlägg från: Selfish Geene |Visa alla inlägg
  • Selfish Geene

    Svininfluensavaccinet kan ha orsakat narkolepsi hos några personer (har inte tillgång till siffrorna men jag har för mig att det rör sig om färre än 10 konstaterade fall)
    Nästan 6 miljoner doser distribuerades.

    Svininfluensavaccinet anses som ett OVANLIGT osäkert vaccin!
    Jämfört med praktiskt taget ALLA andra läkemedel (även receptfria) är till och med det mest riskabla vaccinet säkert i jämförelse

  • Selfish Geene
    Jsayswhat skrev 2014-05-26 11:47:08 följande:

    Till er som säger att man bland annat autism INTE kan vara en biverkning av läkemedel.

    En av världens största läkemedelsbolag, GSK, har fått konfidentiella papper offentliga av misstag. I dessa papper står biverkningar av Infanrix hexa. Dessa biverkningar som är beskrivna är tillfölls av vaccinet. Detta är alltså läkemedelsbolagets egna dokument. Den innehåller 1742 rapporter och rundt 800 olika bivirkningar. Dokumentet listar även 507 allvarliga biverkningar som inte finns med på deras officiella lista. Bland dessa 507 biverkningar finns bland annat autism och plötslig spädbarnsdöd.

    Dokumentet finns här ddata.over-blog.com/3/27/09/71/2012-2013/confid.pdf


    En rapporterad bieffekt är inte en dokumenterad bieffekt, vem som helst kan rapportera in vilken bieffekt som helst.
  • Selfish Geene

    Om mitt barn får ett vaccin och 8 månader senare blir påkörd av en buss kan jag rapportera in "vaccinet orsakade bussolyckan" som misstänkt bieffekt av vaccinationen.

    Det betyder såklart INTE att vaccination ökar risken att bl överkörd av en buss (inte ens om X andra föräldrar rapporterar in samma sak)

Svar på tråden Fick ditt barn adhd/autism/asperger som du vaccinerat?