• Anonym (Uppfylld)

    Vem är det egentligen som köper Dildos?

    Jag har i flera trådar här på fl fått för mig att det är killarna som vill att vi ska ha dildos och att vi tjejer föredrar vibratorer om något.
    Själv har jag ett par dildos och en vibrator som jag fått av pojkvänner. Jag använder knappt någon av dem och när jag läste i Peter Englunds bok Tystnadens historia om massagestavens dito föll poletten ner.
    Den är uppfunnen av män för att tillfredsställa mäns fantasier. Köps av män för att ges bort till ointresserade flickväner/fruar och jag tror att dom endast ligger och samlar damm i lådor för att männen ska kunna fantisera om låta tjejer som ligger och stöter grova dildos i sina blöta fittor. : (
    Rätt mig om jag har fel!
    Kram

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Vem är det egentligen som köper Dildos?
  • Modernmom

    Ja, jag köpte mina för att kunna tillfredsställa mig själv på mina villkor. Fast i ärlighetens namn: jag onanerar aldrig själv och leksakerna används i vårt gemensamma sexliv.

  • Anonym (.)

    Ja, det tror jag också. Att det är män som köper dildos till tjejer. Och många män verkar köpa dildos till sig själva, för dildorecensioner på websexleksaksbutiker brukar ofta vara av män, enligt principen "ju större desto bättre". De enda dildosarna jag har haft har mina killar köpt.

    75% av tjejerna kan ju bara få orgasm via klitorisstimulans, så det är föga förvånande att tjejer hellre köper vibratorer.

  • Anonym (Många)

    Vi har många olika leksaker och bl.a. Några dildos. Det är bara han som använder dom på mig eller ger mig i uppdrag att använda dom men jag tycker det är otroligt upphetsande och kommer oftast flera gånger under behandlingen men använder dom inte ensam.

  • inori

    Den enda dildon jag har haft fick jag av en sex-tokig tjej-kompis i födelsedagspresent en gång.

  • Momalicious

    Nja för mig stämmer det inte i alla fall. Har fått en dildo i 18-årspresent av några tjejkompisar. Sen har jag köpt själv.

  • Ner0

    Jag köper själv, åt mig själv men använder dem såklart också i vårat gemensamma sexliv! Använder både dildo och vibrator för det mesta. Har både stora och små!

  • Anonym (köper själv)

    Jag har bara köpt dildos själv, varför? Jo för att det är skönt! Den vibrerar och det kan man ha nytta av både inuti och på klitoris.

  • Anonym (.)
    Anonym (köper själv) skrev 2014-02-25 22:06:14 följande:
    Jag har bara köpt dildos själv, varför? Jo för att det är skönt! Den vibrerar och det kan man ha nytta av både inuti och på klitoris.
    Men har du köpt regelrätta dildos - d.v.s. såna utan vibratorer? Det är ju såna som jag tror att framförallt män köper. Tjejer föredrar vibratorer.
  • Anonym (Tjej 29)

    Jag har köpt både vibratorer och ej vibrerande dildos. Men dildon måste vara en g-punktsdildo, så det är ingen kuk-kopia liksom.

Svar på tråden Vem är det egentligen som köper Dildos?