• Anonym (IQ)

    vårdnadstvist med narcissist

    Tyra22 skrev 2014-03-02 18:21:06 följande:
    Anonym? - tror inte du tillför så mycket så låt oss som levt med dessa personer och vet hur sjuka dom är få prata med varann. Är det några som inte söker psykiatrisk hjälp är det narcissister och psykopater.
    Du menar att du stämplar personer som narcissister och psykopater UTAN att de har den diagnosen?
  • Anonym (IQ)
    Anonym (orolig) skrev 2014-03-03 10:42:29 följande:
    Jag startade inte tråden för att diskutera huruvida mitt ex har en diagnos eller inte. Det är irrelevant i denna tråd. Jag sökte endast kontakt med människor i denna sits. Genom att läsa vad jag skrivit har man inte möjligheten att göra en bedömning av mitt exs möjliga diagnos, men jag bad inte heller om hjälp med att få reda på om han har en diagnos eller inte. Förstår inte vad ni som ifrågasätter detta tjänar på det..
    Du kommer att få olika svar beroende på om han har en verklig diagnos eller ej.
  • Anonym (IQ)
    Anonym (orolig) skrev 2014-03-03 10:31:04 följande:
    Jo nu när jag har läst på lite mer så har jag förstått att gå in i en tvist är det dummaste man kan göra. Personen i fråga kommer inte att ge sig, maktbehovet är för stort. Men barnen är så små och jag är så rädd att de ska komma till skada. Mitt ex använder vårdnaden för att kontrollera och bryr sig inte det minsta om det innebär att barnen far illa av detta. Allt för att behålla makten över mig.
    Menar du att ditt ex inte har barnen hos sig och inte vill ha umgänge eller gå till läkare med barnen under sin tid?
Svar på tråden vårdnadstvist med narcissist