• elmi

    Vi som börjar med pergotime mars 2014

    Hej,

    Vi är i ungefär samma sits, åt idag sista tabletten och ska på fredag och se om det blivit någon äggblåsa.
    Jag har dock ett barn sen innan men som blev till genom ivf, denna gång hoppas vi inte behöva gå hela vägen...

  • elmi

    Tycker inte att jag märker av några direkta biverkningar, kanske lite varmare än normalt. Själv? Mitt barn är 3 år nu. 28/2 1:a dagen pergotime. 32 år 2:a barnet. Har de sagt något vad de tror det beror på?

  • elmi

    De vet inte riktigt vad som är felet på mig heller. Trodde pco först men det var det inte. Läkaren nu sa att det kanske berodde på att jag vägde för mycket( 169cm,79kg) men jag vet inte riktigt. Visst vore det bra att gå ner men jag har aldrig haft regelbunden mens oavsett vad jag vägt... På fredag får vi se hur det gått..

  • elmi
    Malinbarre skrev 2014-03-06 10:22:32 följande:
    Usch det här med vikten! Jag har börjar med Viktväktarna för att gå ner till normalvikt. Jag har övervikt, det vet jag. Men det känns så jobbigt om jag skulle behöva vänta tills jag gått ner i vikt innan jag kan få bli gravid. Men jag började med vv för att iallafall gå ner nått kilo kanske. Det känns ju egentligen ganska dumt att gå in i en graviditet med övervikt. När det kan leda till risker i graviditeten. Och framför allt om man skynke bli gravid med tvillingar. "Om man nu kan bli gravid"..


    ja det är jobbigt och det är väl x antal kilon som borde försvinna. Men nu får vi se hur det har gått imorgon och sen tar vi det utifrån det. Har du många kilon som du vill bli av med?


    hur länge har ni försökt?

  • elmi

    Ni som är inne i peergosvängen, kan man gå positivt gravtest om man testar för.nära inpå avslutad kur? Har ej tagit ovitrelle. Fick ett väldigt positivt test idag men inget stämmer med tider. Avslutade första kuren för en vecka sedan och skulle haft Ägglossningi helgen.. Det fanns en äggblåsa enligt vul. Är det hormonerna från pergo som spökar och ger positivt? Tacksam för svar, är helt förvirrasd just nu...

  • elmi

    Jag gjorde som sagt det men vet att det är lite olika. Ska du göra ägglossningstest enligt läkaren istället?

Svar på tråden Vi som börjar med pergotime mars 2014