• Magnolia10

    Vi som börjar med pergotime mars 2014

    Hej! Hakar på den här tråden då jag ska börja med min första kur Pergotime idag! Hoppas verkligen att det ska leda till en bebis! :)

  • Magnolia10

    Vi har inte försökt mer än ett halvår men jag har PCO och därför dålig ägglossning! Nu hoppas vi verkligen att det här ska göra susen och att det inte ska behövas allt för många kurer! Har en syster som också har PCO och där pergotime inte hjälpte utan det behövdes IVF så jag vågar ändå inte hoppas för mycket... :)

  • Magnolia10

    Jag är 31 och det är första barnet för både mig och min sambo!

    Måste fråga er som ätit pergotime innan, fick ni mycket biverkningar? Är det bäst att ta tabletterna på kvällen eller morgonen?

  • Magnolia10

    Vad roligt att det är så många som är på första försöket med första barnet! :) verkligen spännande att se hur många av oss i tråden som får vårt efterlängtade plus!

  • Magnolia10

    Då har jag varit på VUL idag, cd 14. Ingen ägglossning än men två fina äggblåsor, en på 17mm och en på 16mm om jag inte minns fel. Tyvärr hade jag väldigt tunn slemhinna på 6 mm men treskiktad, vad nu det innebär? Någon som vet? Läkaren började iaf redan prata om dubbelkur nästa cykel så jag tolkade det som att chansen att bli gravid med tunn slemhinna måste vara ganska liten? Någon som har koll på det? Hur mycket växer äggblåsorna per dygn och vid vilken storlek släpper dem? :)

  • Magnolia10

    Har precis tagit ett ägglossningstest och fått glad gubbe! :) Så Pergotime verkar ju funka så långt för min del iaf! Man vet ju såklart inte om ägget släpper eller om det kommer bli befruktat, men är ändå glad över att nåt händer!! :)

  • Magnolia10

    Bim idag för mig! Testade negativt med ett "testa tidigt"-test i tisdags men än ingen mens. Har inga som helst känningar av att jag skulle vara gravid så är inställd på att börja en ny kur om några dagar!

Svar på tråden Vi som börjar med pergotime mars 2014