• Kabanga

    Hur stor inverkan har föräldrars genetik på deras barn?

    Haha bara för att två snygga människor skaffar barn ihop betyder ju inte det att man får snygga barn. Lå oss säga att barnen får din näsa och haka men resten av mammans drag så kanske de inte alls blir estetiskt "snyggt" ihop bara för att det var snyggt på er med helheten >.

  • Kabanga

    Sen kan man ju fråga sig vad som är viktigast snygga eller friska barn. Jag skulle byta min sons vackra yttre mot att han fick vara frisk alla dagar i veckan!

    För mig kommer mina barn alltid vara vackrast i världen även om omgivningen tycker att de ser ut som hej kom och hjälp mig. :)

    Önska dig friska och starka barn i stället för snygga barn :)

  • Kabanga

    Min son är sjuk. Har ganska ordentliga problem med lungorna osv. Vi spenderar mer tid på sjukhus än hemma så jag skulle göra vad som helst för att han skulle få vara frisk. Innan man haft ett sjukt barn förstår man nog kanske inte det. Men jag lovar dig att det ändrar ens prioriteringar rätt rejält!

  • Kabanga

    Du fattar inte poängen va? Jag älskar min son och är mer än nöjd med honom. Det är för hans skull jag vill att han ska få vara frisk! Jag skiter väl i hur han ser ut. Sonen är för övrigt väldigt vacker blivit erbjuden modellkontrakt men jag har tackat nej. Om det nu kan få dig att fatta.

    Om någon dock kom och frågade om jag ville byta ut hans vackra utseende mot nya friska lungor finns det ju inte en chans att jag skulle tveka. Jag väljer ett friskt barn alla dagar!

  • Kabanga

    Haha vadå svarar inte ärligt? Som sagt jag struntar i hur min son ser ut. Han skulle kunna se ut som mr Bean och jag skulle älska honom lika mycket för det! Dessutom tycker inte jag att George Clooney är speciellt snygg heller. Så nej jag vill inte att han ska se ut så.

    Men vad är du med dina barn då? Är du missnöjd? Jag använde nöjd i brist på bättre ord men ska jag säga att jag är överexalterad över min sons utseende? Förstår inte varför du ska fokusera så dant på hur dina barn ser ut. Finns det inte viktigare saker för dig när det gäller dina barn? Skulle du trivas bättre med ett svårt sjukt barn utan hjärna men som var fantastiskt vackert? Förstår inte riktigt dina prioriteringar faktiskt.

Svar på tråden Hur stor inverkan har föräldrars genetik på deras barn?