• Acire94

    ömma bröst!

    Hej!
    Jag slutade med p-piller för ca 2 veckor sedan och mensen har alltså inte hunnit komma än. Jag har läst om folk som blivit gravida innan mensen kommit så därför undrar jag nu, mina bröst är jätteömma och jag har blivit extremt trött de senaste dagarna. Både grav-test och äl-testen var negativa. Vad kan vara på gång? Finns det någon chans att jag kanske är gravid ändå?

    Tack på förhand för svar!:)


  • Svar på tråden ömma bröst!
  • Acire94

    Gud vad kul! Vi har lite pengar sparade så det ska nog räcka till köpen i alla fall! Vi har pratat jättemycket om namn och vi har redan namnsdag till både flicka och pojke ;)

  • dahlia92

    Ska också köpa mycket begagnat :) Sen får man hoppas familjemedlemmar är snälla o köper bebiskläder osv :)

    Egon är jättefint! Min katt skulle hetat det först men det passade aldrig honom tyvärr så han fick heta Elvin istället haha! Om jag får en flicka ska hon heta Dahlia (som mitt användarnamn här) eller Luna :) Kille har vi inte bestämt än då min pojkvän inte vill ha det namnet som jag vill, men igår fastnade vi för Elias även om vi vill ha lite mer ovanliga namn. Men vi har ju tid på oss att bestämma det som sagt. :)

  • Acire94

    Ska sluta skriva ifrån mobilen då det inte verkar fungera för mig :P

    Vi har tänkt Novalie eller Lea som flicknamn och Leon eller Kian som pojknamn :) Vi är lite för gulligulliga namn antar jag :)

    Jag har en lillebror som är mycket yngre än mig (10 år yngre) så därför har mamma sparat mycket barnkläder till när jag får barn, och även lite leksaker så det känns skönt! Dessutom fick min farbror och hans sambo deras andra barn nu för ett år sedan så de har säkert också lite grejer vi kan låna! Det blir ju faktiskt väldigt dyrt att köpa allt nytt tyvärr, även om man kanske vill köpa hela världen till sina småttingar :) Jag kollade t.ex. på barnvagn igår (även om jag inte är gravid än, haha) och de märken som man kände igen låg ju på ca 6000-9000..Helt sjukt egentligen!

  • dahlia92

    Samma här, när jag skriver från plattan blir det inga styckeindelningar. :/

    Ja men det är ju perfekt! :) Barnvagnar är helt sjukt vad dyrt det är :S Brukar kolla efter begagnade på blocket. :) Fast vågar nog inte köpa än på ett tag, man vill ju vara säker på att man är gravid först, sen vet man ju inte om det finns mer än ett barn inne i magen :)

  • Acire94

    Hur mår ni idag då? :) Jag har mensvärk fast det är liksom inte som jag har haft förr..det är mer ilande på något sätt! Sedan har jag ganska ömma bröst också! :/

  • dahlia92

    Idag har jag inga symtom alls :/ Bara ont i bröstvårtorna som vanligt .. Det ilande du har hade jag för ett par dagar sen.

    Börjar tro att jag inbillat mig allt :(

  • Acire94

    Vad jobbigt :( Frågan är ju ändå vad man känner då! För jag har ju redan haft ägglossning i alla fall!

    Sedan så är jag rätt överviktig så det kan ju vara en faktor om det inte tar sig direkt.. Jag går just nu på pulverdiet (började i måndags) och jag vet ju inte om det är därför jag har symptom heller.. (slutar ju självklart om jag får reda på att jag är gravid) :)

  • dahlia92

    Borde ju hänga ihop med en graviditet ;) *önsketänkande*

    Jaha då förstår jag :/ Det tar sig nog ska du se! :)

  • Acire94

    Ja man kan ju alltid hoppas, haha! :D

    Jo, håller ju på att gå ner i vikt för att jag så himla gärna vill bli gravid och hyffsat snabbt! Så hoppas på det bästa, har läst en del andra trådar här på FL och en del överviktiga har ju jättelätt för att bli gravida också! :)

  • dahlia92

    Ja ärligt talat tror jag inte det är några problem, du är ju så ung. Tror att det kanske är äldre som är överviktiga som kan ha svårare. Så du behöver nog inte vara orolig. :) Och du skriver ju själv att du vill gå ner, så tar det sig inte så vet du ju vad du behöver jobba på och sen försöka igen. Men det är nog inga problem ska du se. :)

Svar på tråden ömma bröst!