Inlägg från: kimz91 |Visa alla inlägg
  • kimz91

    nån/några från nyköpings trakten==

    Bor i stigma dock inga.barn men gravid i vecka 19+5:)

  • kimz91
    kiwii skrev 2014-03-30 16:28:10 följande:
    vad kul jag bor lite utan för Stigtomta =) för du menade Stigtomta? då har du en  liten bebis till sommaren typ? =)

    Haha ja det var det jag menar:) vad kul jag bor med en liten bit utanför:) ja i augusti. Ska på ultraljud i morgon så får veta mer exakt då:) och jag längtar och är nervös:)
  • kimz91
    kiwii skrev 2014-03-30 19:11:55 följande:
    Förstår att du är det Har du fått göra nått ultraljud innan? Ska ni ta reda på kön om den,lille vill visa sig? :) Är det erat första barn? Ja bor 7 min från stigtomta: ) Har du bott där länge?

    ja det är första ultraljud och första barnet och om vi kan se så kommer vi att kolla kön (jag är för nyfiken för att låta bli):) ah får man fråga vart? Nej har bara bott här ca en månad
  • kimz91
    kiwii skrev 2014-03-30 19:54:48 följande:
    Okej trivs ni bra? Vad gör du om dagarna då? :) Vrena Förstår det hoppas den,lille vill visa sig i morgon för er :) spännande

    Hej! Jo då vi trivs. Vi bor just nu hos svärmor så det är lite påfrestande men annars är det bra:) o ja den lille ville visa sig;) haha hon sprattla och gjorde kullerbyttor och vinka! Helt underbart viken känsla! Om dagarna gör vi inte mycket alls. Vi är båda arbetsskadeförsäkring. Flyttade hit från Skåne för ca en månad sedan så har inte riktigt kommit igång med allt.
Svar på tråden nån/några från nyköpings trakten==