• randigarutan

    IVF Maj 2014!

    Hej.. Hoppar in här... Vaknar tidigt.. Hade äggplock igår. I Falun, väntar på det livsviktiga samtalet idag om befruktning!! Nio ägg ut som befruktas via ICSI.

  • randigarutan

    Nej vinkade inte med honom igår men i fredags då jag va på sista UL innan picknick up. Vilken tid va ni där? Vi hade fått tid åtta och låg i rummet vägg i vägg med ja, männens rum... Hehe..

  • randigarutan

    Spännande när iPad en stavar åt mig ser jag nu.. Picknick up.. Vinkade... Haha.. Ja du kanske fattar ändå..

  • randigarutan

    Jag tror också det kan öka chansen eftersom de som du säger MarieJ väljer de starkaste fina simmarna... Vi va toooook nervösa igår eftersom min makes spermieprover varit dåliga, alltså noll spermier de senaste gångerna han i Göteborg och Halmstad lämnat prov så vi va rädd att det skulle bli sån PESA eller vad det heter men det fanns "vanlig väg" Så när Halmstad, min hem gynekolog och Carlanderska i Göteborg varit negativa så ringde vi Falun och fick komma upp på chansning att det fanns åtminstone via PESA... Falun är superbra!

  • randigarutan

    Fick veta att endast ett av mina nio ägg blivit befruktade och sätts in imorgon igen... Jag hoppas hoppa hoppas att det går vägen! Jag tror att de jobbar som vanligt klämdagar, jag va inne på VUL i fredags ju och det va full fart! Ingrid, har du gjort fler försök förut alltså? Vilka sprutor kör du? Menopur och sen cetrotide?

Svar på tråden IVF Maj 2014!