Inlägg från: Miss Johanna |Visa alla inlägg
  • Miss Johanna

    Någon mer som har barn innan och önskar sig en flicka?

    Jag tänkte testa denna metod efter sommaren. Vi har två pojkar och önskar en dotter. Älskar också mina söner över allt annat. Men skulle så gärna vilja uppleva mor-dotter-relation. Särskilt när de blivit lite större. Har en vän som denna metod fungerade för. Hon hade också två söner innan hon fick sin flicka. När planerar du att börja försöka Gulsparv?

  • Miss Johanna

    Härligt, grattis Erli!! Också nyfiken på metod.

    MursndaMay: jag skulle nog ha hoppat att sexa ikväll och hoppas att det tar sig ändå. Har hört dom som blivit gravida när de sexat 5 dagar innan ägglossning.

  • Miss Johanna

    Då får vi hålla alla tummar och tår MirandaMay! ð???

    Stort grattis Habbi!!!! ❤️

    Doghon: ja jag har också sagt att det blir max 3 barn. Där går min gräns. Ja det vill jag säga var en pricksäker liten bebis du har ð???.

  • Miss Johanna

    Vad kul att du plussat MirandaMay ð??? och givetvis ni andra också!

    Det är svårt att veta vilken metod man ska köra när de är så olika. Men mina två söner blev till på ägglossningsdagen så jag tänker prova shettlert nu. Min vän fick sin dotter mha den.

    Jag ska inte börja bebisverkstan förens till hösten så jag ska testa med ägglossningstest nu innan. Så jag lättare vet när jag har ägglossning.

    Om jag blir gravid så kommer jag ta reda på könet, har aldrig gjort det innan.

  • Miss Johanna

    Är det basiska livsmedel man ska äta om man tjejbakar? Vilket pH-kalk köpte du på den hemsidan MirandaMay? Har hört att tranbärskapslar är bra, men är de basiska? Vad mer mineraler ska man äta (typ kalcium eller magnesium)?

  • Miss Johanna

    Ok tack för den infon MirandaMay! Har inte fått kläm på detta ned livsmedlen men nu börjar det klarna! Finns det någon bra sida man kan kolla vilka livsmedel som är basiskbildande i kroppen. Vad mer än kaffe, socker och vin ska man undvika? Har hört att man ska undvika salt, stämmer det?

Svar på tråden Någon mer som har barn innan och önskar sig en flicka?