Inlägg från: NästanHeltLycklig |Visa alla inlägg
  • NästanHeltLycklig

    Någon mer som har barn innan och önskar sig en flicka?

    Hej! Jag måste fråga för jag blir inte riktigt klok på hur det funkar och vill inte råka göra fel!

    Vi ska inte försöka förrän nästa månad men har redan nu börjat testa med ägglossningstest bara för att se om kroppen funkar som den ska. Fick tillbaka mensen efter amning för ca två veckor sen. Är på dag 13 idag och fick igår kväll liite starkare streck så börjar se en stegring mot innan. I morse också så var det dom här trådiga flytningarna, påminner om äggvita.

    Min fråga är alltså. Kommer dessa flytningar innan själva ägglossningen? Hur långt innan? Blir rädd att vi ska råka ha sex för nära. Tjej = sex två dagar innan äl.

  • NästanHeltLycklig

    Idag, på dag 17, blev sträcket nästan lika starkt. Kanske blir positivt imorgon då.

    Om man går på äl-test med att försöka få tjej. Skulle man kunna sexa på fram till man börjar få stegring lr är risken att det blir för nära äl då? För sjutton annars ska man veta när äl kommer om den inte är helt regelbunden?:/ jätteglad om någon kan svara!

  • NästanHeltLycklig
    MirandaMay skrev 2014-07-06 08:35:18 följande:

    Man får helt enkelt chansa om man inte har tid att kartlägga några mån innan. Det är svårt! Jag hade sex varje dag fram till den dagen mitt äl test var positivt, det blir positivt 12-36 h INNAN ägget släpper. Så om man inte hr sex den dan utan bara dan innan så blir det ju cirka två dygn innan. Om jag fick göra om det skulle jag inte ha sex på dagen då det blir positivt, men det råkade bli så ändå och nu är jag gravid! smile1.gif


    Jag kanske kan göra så att jag chansar på dag första månaden. Alltså enbart går efter kalendern och hur ägglossning blev den här månaden. Tar det sig inte då så får vi göra som du gjorde helt enkelt.

    Fast om man testar mitt på dagen varje dag. Vi säger sex måndag kväll, testar positivt tisdag lunch...så skippar man sexet den kvällen och förutsätter att äl kommer minst 12 timmar efter. Då har det ju ändå gått typ 24 timmar...egentligen vill man ha 48. Hmmm ja...svammel!
  • NästanHeltLycklig
    missunshine skrev 2014-07-18 17:26:16 följande:

    NästanHeltLycklig: haha, ja det beror på hur strikt du vill vara eller om det viktigaste är en graviditet över huvud taget!


    Hihi ja jag vet.,,såklart är det så. Men man vill ju ändå ge det en ordentlig chans:P
  • NästanHeltLycklig

    Nu har vi kört på varje dag från mensen är slut och planerade att göra det till två dagar innan ägglossning. Räknade på hur den var förra månaden så skulle ha sex idag också enligt den beräkningen.

    Men! Nu när jag tar äl-test idag så blev det ganska starkt redan nu. Förväntade mig inte att det skulle bli det förrän på lördag och sen helt positivt på söndag. Vad tror ni...är det störst chans att det blir en pojke om det tar sig nu? Eftersom det blev så nära äl? Antagligen ger det helt positivt imorgon eller ikväll kanske.

  • NästanHeltLycklig
    Isbella skrev 2014-07-31 14:49:01 följande:

    Hej!
    Har världens goaste grabb som är 9 månader och är redan nu sugna på ett syskon. Som många här är vi också sugna på en liten tjej.
    Slutade amma för en tid sedan och har bara haft en mens så det här med att veta exakt när jag har äl är ju supersvårt! Fick utslag på äl sticka idag men ganska svagt, så troligtvis har jag äl imorgon. Hade sex i måndagskväll (och dagarna innan det). Tror ni att det var för många dagar innan äl?


    Hur svagt var det? För jag får svaga streck långt innan själva äl kommer:)
  • NästanHeltLycklig
    Isbella skrev 2014-07-31 21:22:10 följande:
    Det var rätt svagt men ikväll blev det väldigt starkt så jag tror att äl är imorgon. Då sexade vi 4 dagar innan äl...måste ju blivit alldeles för många dagar emellan...och nästa äl är mannen och jag inte i samma land...suck :(
    Det kan ju ta sig ändå:) Om ni hellre vill att det blir en bebis öht så kan ni ju kanske få till det ikväll ändå:) Tråkigt att behöva vänta...Men vi håller tummarna här:)
Svar på tråden Någon mer som har barn innan och önskar sig en flicka?