Inlägg från: Miss Johanna |Visa alla inlägg
  • Miss Johanna

    Någon mer som har barn innan och önskar sig en flicka?

    30maj skrev 2015-03-30 18:40:25 följande:

    Skulle vart i v 14nu, en bekant blev gravid samtidigt visade sig och hon gjorde vul nu i v 14.. känns jobbigt att följa, när ja själv skulle vart där...:/

    Vet faktiskt inte ens om vi kommer försöka att skaffa syskon längre...är så lycklig med dom pojkar jag har<3

    Mycke tankar hos oss...!


    Tänker på dig också ibland och förstår era funderingar. Uppdatera gärna vad ni kommer fram till. Så tråkigt att det blev som det blev. Vi skulle ju ha följts åt. <3
  • Miss Johanna
    Cessely skrev 2015-03-30 20:50:55 följande:
    Ja jag åt tranbärskapslar, kalcium och magnesium samt ph-kalk.och så folsyra då :)

    Är gravid i vecka 17 i morgon. Men tror trots alla försök till tjej (hade sex innan äl) att jag väntar kille igen (magkänsla). Har två stycken sedan innan.
    Åh, ditt RUL är nära nu! Gud vad spännande! Jag var på inskrivningssamtal idag (v.9 nu). Jag kommer inte göra mitt RUL fören 15 juni. Känns som en evighet tills dess.
  • Miss Johanna
    Zesssan skrev 2015-04-03 17:52:49 följande:

    Alla dessa symtomer.. Skrikandesigår kände jag en lite "sur" doft från trosorna som jag inte känner igen..
    Är så sjukt trött å grinig. Och nu ont i huvudet.. orkar inget!!

    Men imorse så kom det en rosa flyning,så tänkte att nu kommer mensen,men det kommer inget! lite lite brunt bara när jag kissar. Och gravtestet neg....Obestämd


    Åh vad jobbigt att inte veta! Några förändringar idag då? Håller tummarna!
  • Miss Johanna

    Jag har fått tid för kub nu som blir om ett par veckor nu. Sen dröjer det ända till 15 juni till RUL!! Känns som en evighet dit. Vill veta nu vad det blir!

  • Miss Johanna
    Cessely skrev 2015-04-04 17:57:34 följande:
    Härligt :)

    Är med så nervös inför mitt RUL. Känner ju på mig att det är pojk. Bearbetar känslan att det är det. Så jag inte bryter ihop totalt. Värst är nästan pressen på att man förväntas få tjej nu bara för man har två pojkar. Alla säger att ja men nu ska ni väl ändå ha tjej. Ja om det gick att välja hade jag självklart velat det. Men det känns som att om jag väntar kille nu...är det barnet inte lika värt då eller önskat då alla säger att vi borde få tjej nu?? Usch ja...tankar härifrån!
    Förstår precis hur du tänker. Det kommer verkligen kännas som att alla ställer in sig på tjej nu och om det blir kille så undrar man ju vad de kommer tänka. Svårt det där. Men just därför vill jag veta kön vid rul så att både vi och andra kan ställa in sig på vilket kön det blir.
  • Miss Johanna
    Larselisa skrev 2015-04-05 14:36:46 följande:

    Hej alla! Sorgligt med missfall. Här vill det inte ta sig. För bli ett tredje försök om två veckor. Men ju längre tiden går desto mindre hopp har jag kvar. Hoppas det går bra för er andra.


    Ge inte upp för mig tog det sig på fjärde försöket nu vid tjejbak. Innan har har blivit gravid på första försöket med båda killarna, så denna metod tog längre tid än tidigare.
  • Miss Johanna
    Zesssan skrev 2015-04-05 14:17:15 följande:
    Hej!! Nej. . Mensen kom sedan,förstår inte hur skengravid man kan bli. ... skumt. Men nu siktar vi in oss på nästa ÄR :D oj.. spännande med RUL. ... svårt att veta hur man kommer ta detta med barnets kön...... :/.....
    Nej vad surt med mens Vi för hålla tummarna till nästa ägglossning!
  • Miss Johanna
    Cessely skrev 2015-04-05 20:40:03 följande:
    Ja det är jobbigt med massa sådana tankar just nu. Tänker typ varje dag på rul nu. Men som sagt. Intalar mig redan nu att jag väntar pojke och försöker fantisera att det ska bli underbart. Försöker trycka undan min tjejlängtan.
    Zesssan skrev 2015-04-05 14:22:00 följande:

    Förstår din känsla och jag kämpar med steg ett nu,men vet också vad steg två kommer komma sedan........,blir helt yr av tankarna. .. Många vänner som får andra barnet nu. ..mycket flickor ja....eller pojkar men då har dom en dotter sedan innan. ...


    Ja i början va ja stensäcker på att det skulle bli tjej då alla metoder man gjort osv. Men ju mer tiden går dessto mer tror jag på pojk. Känns inte som min man kan göra flickor. Är nog inte meningen jag ska få tjej :/Håller tummarna. Jag blev gravid på andra och tror de andra blivit med på tredje/fjärde? Det tar lite längre tid om man inte har sex precis på äl. Kämpa på. Kramar
    Ja det kan ju faktiskt vara så att det är mannen som har ett överskott på killspermier. Men vi får försöka tänka att vi inte kunde göra gjort det bättre vid tjejbaket. Och blir det då ingen tjej så var det väl helt enkelt inte meningen.
  • Miss Johanna
    Cessely skrev 2015-04-07 16:09:23 följande:

    Ledsen men jag hittar inte hur man gör när man ska göra en dold tråd. Försökt och googla men hittar inget. Kanske bara sådana där medlemmar som betalar kan göra sådana trådar?

    Eller någon annan som vet??


    Jag har aldrig hört om det heller, men annars om ni har fb så kan vi ju göra en hemlig grupp där? Tycker också det blir lite jobbigt med öppen tråd här.
  • Miss Johanna
    Cessely skrev 2015-04-08 00:32:10 följande:
    FB-tråd är jag med på :) Den kan ju båda va hemlig och dold.

    Vill du starta en Miss Johanna? :)
    Japp, ska ska se om jag kan få till en lite senare idag/kväll.
  • Miss Johanna
    Cessely skrev 2015-04-08 21:18:38 följande:
    När jag ska klicka på ditt namn för att skriva meddelande så står det att jag inte kommer in då din sida är privat?

    Eller är det min dator det är knas med? :)
    Hm, jag kan inte komma in på era profiler heller, bara min egen. Har familjeliv ändrat detta? Ska kolla på inställningar.
  • Miss Johanna

    Larselisa: jag har skickat meddelande till dig här på familjeliv.

    Miranda may; du är också välkommen till vår fb-sida om du vill!

    Även om det är fler som varit aktiva eller har planer på att tjejbaka här i tråden får ni gärna skicka er mailadress som meddelande till mig så jag jag bjuda in er.

  • Miss Johanna
    katizi skrev 2015-04-30 09:59:46 följande:

    En fråga. Kan vänner på fb se om man är medlem i gruppen?


    Nej den är hemlig så den är helt dold för vänner. ???? Vill du att jag skickar en inbjudan?
  • Miss Johanna
    Zanda skrev 2015-05-07 21:23:17 följande:

    Fick du mitt mail? Miss Johanna?


    Hej! Jag skickade en inbjudan till den mailadressen du angav för någon vecka sen, har du inte fått någon inbjudan?
  • Miss Johanna
    katizi skrev 2015-05-07 19:18:22 följande:
    Hur gör man?
    Gå in på min profil här, skicka ett meddelande till mig och ange din riktiga e-mailadress så kan jag bjuda in dig till fb-gruppen.
Svar på tråden Någon mer som har barn innan och önskar sig en flicka?