Inlägg från: Miss Johanna |Visa alla inlägg
  • Miss Johanna

    Någon mer som har barn innan och önskar sig en flicka?

    30maj skrev 2014-12-27 16:07:15 följande:

    Fan rosa flytningar!!!!


    Åh hoppas det är grav.tecken! Har också hört om att man kan få en rosa flytning vid bim. Har för mig att det var för att kroppen är inställd på mens och att den då har producerat lite blod, men som blir rosa flytningar och sen upphör. Håller tummarna för det!
  • Miss Johanna
    Cessely skrev 2014-12-27 21:54:22 följande:

    Suck! Längtar efter mensen nu så.vi kan köra på igen. Räknade nyss ut att det blev 5 dagar mellan sex och äl. (Ägget släpper idag) Blä!!!!! Känns skit att äl krångla till det denna månad. Kan ju inte sexa idag heller för då chans till pojk mer än flicka. Men samtidigt vill jag ju bli gravid.

    åh! Ja nu längtar jag som sagt efter mens och äl. För känns omöjligt att bli gravid 5 dagar innan.


    Säg inte det. Har hört flera som blivit gravida när de sexat 5 dagar innan ägglossning. Men visst känns det lång tid för spermierna att överleva. Hoppas de är seglivade .
  • Miss Johanna
    30maj skrev 2014-12-28 06:38:54 följande:
    Ja jag förstår...vill inte heller ha barn i nov dec... Förra barnet väntade vi tills vi visste att bf skulle bli i januari och de blev de:)

    Ny tag!

    Här kom tant röd inatt...tack för den liksom efter en perfekt månad. Kanske blev för surt med lactalen:/ vet onte ens om ja vill prova nästa ÄL eller ha uppehåll tills bf blir i februari-mars.... Blir nog ett försök till sen uppehåll över vintermånaderna.
    Åh nej vad surt!!! Jag funderar på att kanske skippa lactalen helt nästa gång om det inte blir något nu. Känner mig verkligen ogravid. Negativt test idag med bim -4.

    Jag vill helst inte heller ha barn i nov/dec. Men sen vill jag inte vänta för länge heller med att bli gravid. Jag jobbar som lärare och hade önskat att kunna vara föräldraledig ett helt läsår men nu blir det svårare och svårare
  • Miss Johanna
    Zanda skrev 2014-12-28 14:57:38 följande:

    Får man fråga varför ni inte vill ha barn nov dec? smile1.gif Förstår ju runt jul och årsskiftet, men annars?

    Jag tycker innan jul hade varit supermysigt! smile1.gif Det enda jag känner är att jag inte vill ha i mars eller april eftersom mina andra barn är födda då!


    Jag tycker att det är tråkiga månader att fylla år på samt att de kommer vara yngst i kommande skolklass.
  • Miss Johanna
    Cessely skrev 2014-12-28 17:25:51 följande:
    Åh ja är det spikat nu då?? Ja vi kör nästa månad med. Sen vet vi inte. Får se, men lutar åt att vi väntar sedan i så fall. Ångrar att man inte började tidigare.

    Ska med skippa lactalen nästa gång. Inte ens ta den några dagar innan. Ok nu körde det ju sig rejält denna månad med äl. Så att bli gravid är väl ungefär 1 chans på miljonen. Jungfrufödelse kanske. Haha! Är fortfarande bitter på att det blev strul med äl.

    Nästa gång ska vi nog sexa fram till jag får utslag på stickorna och sen sluta. Då blir det i varje fall två dagar innan ägget släpper.
    Miss Johanna skrev 2014-12-28 11:31:19 följande:

    Åh nej vad surt!!! Jag funderar på att kanske skippa lactalen helt nästa gång om det inte blir något nu. Känner mig verkligen ogravid. Negativt test idag med bim -4.

    Jag vill helst inte heller ha barn i nov/dec. Men sen vill jag inte vänta för länge heller med att bli gravid. Jag jobbar som lärare och hade önskat att kunna vara föräldraledig ett helt läsår men nu blir det svårare och svårare


    Nä det e ju de att man så gärna vill bli gravid. Ska ni köra sista denna gången eller nästa månad med? Ja planera vill man gärna och denna gången trodde ja att jag skulle bli gravid direkt. Men inte. Men jag tror det är för att man försurar kroppen samt sexar så många dagar innan. Står ju att denna metoden kan ta lång tid och rekommenderas inte till de som har svårt att bli gravida.
    Vi ska köra nästa med och ev en till. Men december kanske vi hoppar i så fall. Ja ångrar också att vi inte började tidigare. Hade önskat ett augustibarn. Båda mina pojkar blev till på första försöket så detta är lite ovant för mig. Så var det väl för er också?
  • Miss Johanna
    Nelly88 skrev 2014-12-30 16:49:31 följande:

    RUL idag och vi väntar en liten lillebror. Känns egentligen jätteroligt att vi får två pojkar med knappt 2,5 års mellanrum, de ska dela rum ju och känns jättekul att få ge vår pojke en lillebror. Det enda tråkiga är att min sambo absolut inte vill ha tre barn, så bara att inse att jag aldrig kommer få en mini-me och inte få köpa söta flickkläder (är nästan omöjligt att söta kläder till pojkar, avskyr allt som ska vara "tufft"). Lycka till ni andra! (Är såklart jätteglad att vi ska få en till söt liten pojke som sprattlar i magen och är frisk).


    Pojke född 130127 Lillebror BF 150527
    Härligt att din lilla gosse verkar må bra, det är det viktigaste! Sen förstår jag om det känns tråkigt att inte få en dotter som man kan se likheter med sig själv. Men dina pojkar kommer att få väldigt roligt ihop. Det har mina killar nu dom är 2.5 och 4,5 år.
  • Miss Johanna

    Mina killar är födda i maj och juni och jag tycker att de är riktigt bra månader att fylla år på. Då har man hela sommaren framför sig och som du skriver så slipper man alla tjocka vinterkläder direkt. Samt att året därpå så underlättade det att lära sig gå då vi var ute på trädgården mycket. Både våra lärde sig gå barfota ute på gräsmattan. Mjukt och skönt att ramla på också Sen är det bra månader att fylla år på då man kan ha kalaset ute om vädret tillåter.

  • Miss Johanna
    Embla86 skrev 2014-12-30 21:55:24 följande:

    "Pest" att vara född i vintermånaderna?? Jaha, tyck du det då 30maj- jag fick en dotter iaf och kunde inte bry mig mindre om när på året detta lilla underverk var fött.


    Alla tycker vi olika.
  • Miss Johanna

    Vi ska nog sexa varje eller varannan dag tills vi får utslag på stickan och sen inte sexa mer. Har vi inte sexat kvällen innan och jag får utslag på stickan dagen efter så sexat vi nog den dagen också, annars inte. Min man jobbar skift så ibland får vi inte till det när vi möts i dörren. Så det kan krångla till det en del.

Svar på tråden Någon mer som har barn innan och önskar sig en flicka?