Inlägg från: MirandaMay |Visa alla inlägg
  • MirandaMay

    Någon mer som har barn innan och önskar sig en flicka?

    Cessely skrev 2014-11-02 22:24:33 följande:

    Jag köpte den som jag la ut bild på. Men förstår om du inte kan säga ändå :)

    ok, tänkte för köpte två olika märken tranbärskapslar och på den ena står det 1-2 ,två gånger om dagen och på den andra 1-3, tre gånger om dagen. Så svårt att veta. så därför jag undra :)


    Precis, det är den på bilden jag menade också.

    Ang tranbärskapslarna borde det stå hur mycket en kapsel innehåller. Så kan du jämföra båda märkena och ta högsta dosen.
  • MirandaMay
    30maj skrev 2014-11-04 09:31:59 följande:

    Haha ja mina två killar blev också till på ÄL. Min ÄL har ja ibte riktigt koll på...när ja har den så vet ja de men ja kan inte säga innan när den kommer vara så himla svårt då! Men förlåt upprepningen men ska alla sluta sexa 2 dgr innan ÄL eller ska nån sluta ännu tidigare?? :)

    Ja har haft Suuuper lätt att bli gravid båda gångerna- ja har liksom kunnat planera exakt månad ja VILL bli gravid och blivit de, så därför vet ja inte om ja kan sluta några dagar tidigare med sex och ändå bli gravid eller om de kanske inte tar sig alls då....

    Tror ni på alla tester och kinesiska kalendern mm?? Enligt den kommer ja få en pojke om ja blir gravid nu i november????


    Enligt kinesiska skulle jag få flicka förra gången och pojke denna gång, men det blev precis tvärtom.

    Och om du är så fertil går det nog jättebra med några dar innan också. Jag har också blivit gravid i princip på första försöket med mina fyra barn. Med tre killar PÅ äl och nu fjärde ggn en flicka flera dagar innan äl.
  • MirandaMay

    Förväntade mig äl på tisdagen och hade sex söndag morgon. Fick också utslag på äl-testet då.

    Men enligt kub och Rul blev hon inte till förrän på fredagen. Så jag vet inte vad som gäller faktiskt.

  • MirandaMay
    Miss Johanna skrev 2014-11-04 23:13:59 följande:

    Någon av er som har tagit eller tar bisolvon? Läst att är bra för sekret som då i te blir så segt. Funderar på om jag ska köpa det.


    Man ska ju göra det lite mer av en utmaning för spermierna för att få en tjej, med surt ph som inte spermier gillar och grund penetrering för extra lång väg att kämpa osv så att göra sekretet mer lättgenontröngligr tror jag inte är nån bra strategi.
  • MirandaMay
    Nike09 skrev 2014-11-04 23:59:51 följande:

    Hörrni! längesen jag var inne och kollade, jag ska börja baka ifeb/mars, så spännande, lär mig nu min ägglossning. 

    Har läst shettles en del där man, precis som ni skriver skall ha sex varje dag fr mens slut till 2-3 dgr före ÄL. HERREGUD, vem orkar? Jag kommer be min sambo att fixa en utlösning själv dagligen under den här tiden, visst kommer jag ha sex också, men VARJE dag, åh NO det måste ju funka lika bra? det handlar väl om att hålla spermiehalten nere? Eller fattar jag fel?

    Sen det här med utebliven orgasm som är sjukt tråkigt, det måste väl också bara gälla när det närmar sig ÄL? Annars blir det ju väldigt trist


    Tycker det var helt överkomliga saker att stå ut med en enstaka gång i livet för att öka chansen för en tjej. det är inte som att det gäller för alltid. Hihi. Men jo att han runkar funkar förstås men spermier kan leva länge i kroppen så skulle inte "slösa" alltför mycket just den här tiden.
  • MirandaMay
    Miss Johanna skrev 2014-11-05 20:15:15 följande:

    Jag har också funderat kring det ang bisolvon MirandaMay. Men läste om att många åt det vid tjejbak i en liknande tråd.


    Aha jag förstår! Det finns ju såå många knep och sägner så man får helt enkelt gå på det som låter vettigt för en själv. alla grejjer jag gjorde kanske spelade noll roll, hade kanske blivit en tjej ändå.
  • MirandaMay
    Larselisa skrev 2014-11-25 12:01:20 följande:

    Hej! Jag hoppar in här. Vi har två pojkar och känner att det nu börjar bli dags för barn nr 3 och då vill vi allra helst få en dotter. Jag undrar om det är några av er i denna tråd som blivit gravida och väntar en flicka? Har ni följt de "råd" som finns? Jag försöker samla på mig all fakta jag kan så vi kan börja försöka inom några månader.

    Härligt med en sådan här tråd och sorgligt med de som bara ska kommentera för att de inte förstår detta.


    Jag är gravid med en flicka efter tre pojkar! Har skrivit utförligt hur jag gjorde tidigare i tråden så om du trycker på "visa endast" mina inlägg hittar du det nog lätt.
  • MirandaMay
    Zanda skrev 2014-11-25 23:00:23 följande:

    Hur känns det nu? Landat i tanken på att det är en tjej?!


    Det känns underbart! Men fortfarande lite orolig att nåt ska hända henne eller att vi såg fel på ultraljudet. Men har vågat köpa en massa fina kläder iaf, det har varit så himla kul och mysigt och gjort att jag kunnat ta in det lite mer faktiskt. v 26 nu... Längtar ihjäl mig!!!
  • MirandaMay
    30maj skrev 2014-11-28 07:00:14 följande:

    Ja va helt hundra på att ja va gravid...mensvärk och ont i ländryggen, har även mått lite små illa.. Men idag testade ja negativt. Borde få min mens inom 2-4 dagar, så ett plus borde väl visa sig? De har de gjort på bim-3 på dom andra barnen... Känner mig helt förvirrad på kroppen.


    Med mitt tredje barn fick jag svagt plus på bim-7 och därefter starkare. men nu fjärde ggn var det blankt alla dagar fram till bim. På bim syntes ett svagt svagt streck. Så det kan vara olika!
  • MirandaMay
    30maj skrev 2014-11-28 11:59:21 följande:

    Åh då får vi hoppas att flickor gör så då...så jag får + på bim och att de är en flicka där inne, hihi. Beställt massa stickor från testlagret nu med. Nån erfarenhet av dem??


    Haha ja det hoppad vi!! Jag har alltid använt testlagrets stickor och aldrig fått minsta antydan till spök. Bara svagt svagt bör jag faktiskt varit gravid. Vet att andra fått spök men jag har alltid varit supernöjd med deras test!
Svar på tråden Någon mer som har barn innan och önskar sig en flicka?