• Hjärta03

    Mej man slutar aldrig hoppas. Hoppet är det enda jag har just nu jag me :( Då vi misslyckats i över 6 månader nu. Så jag hoppas verkligen det bor någon i min lilla mage just nu :) Jag ska testa tidigast torsdag.

  • Hjärta03

    joh93 kanske du är låghormonare och är du det bör du nog testa på morgonen istället. Ha som mål att testa på typ lördag morgon eller något, så har du några dagar på dig nu att se ifall mensen kommer eller inte med. Lycka till!
    Ja man blir lite galen faktist :/

  • Hjärta03

    Ja vi får hoppas att du är långhormonare :)

    Jag testade precis! Kunde inte hålla mig :( Men man är ju så dum att man gör det för tidigt :P Det ska ju inte synas NÅT alls åt andra hållet. Men jag tror nog att jag fick ett super duper svagt plus. Men så tänker jag att det kan va inbillning också, men jag tror att det kanske är ett svagt plus ändå. Men vågar inte hoppas eller tro något så jag avvaktar nu tills på lördag faktist. Då ska jag ta ett digitalt test istället :)

  • Hjärta03

    Kan ni inte berätta alla era symptom Tyst

    Det värsta jag har är att jag har riktigt ont i tuttarna. På ett annat sätt än när jag ska ha mens pga att denna gången så slutade det aldrig göra ont efter ÄL. Det gjorde riktigt ont till att på något sätt bli lite lindrigare och så växte tuttarna en stl och nu gör dom riktigt ont igen. Då tänker jag att det kan ju va så att det ändå är mens tuttar men, så här jäkla ont kan det väl ändå inte göra :(

    Sen har jag andra saker som illamående som jag känt av sen i lördags och då va jag nära på att kräkas två gånger. Men det kan ju också va att man håller på att bli magsjuk eller nåt. 

    Har haft ont i ligamenten när jag skrattat och nyst och vid sex. men har inte känt det på några dagar nu.

    Sen är det lite till men slutar skriva nu så ni orkar läsa :P

  • Hjärta03

    Katastrofplantagen-
    Jo men det va så ju så svagt så gör jag ett imorgon kan det lika gärna va liiiika svagt igen.

    Men jag gjorde ett test nyss som jag brukar göra för att se om man sett i syne :D haha
    Om man lyser med en lampa bakom testet, eller håller det mot fönstret så ser man ju tydligare om det är ett streck till. Jag gjorde så och då syntes den mer !!!

    Men jag väntar ändå. Har inte råd att bli besviken och ledsen en månad till Gråter

  • Hjärta03

    joh93

    Låter som att du kan va gravid alltså. Men va jobbigt att testen visar negativt :(( Va frustrerande.

    Nej jag tog ingen bild. Försökte göra det men det va så mörkt vid den tiden på morgonen plus att den va så svag så jag knappt såg det själv. Däremot tyvärr efter 10 minuter så lös jag med en lampa bakom testet och då såg man ett jätte smalt streck där inne :D
    Men det va ju efter tiden :(

    Nu efter såhär lång tid ser den ut såhär iallafall. Nu tog jag en bild men nu är den ju "stark" jämfört med då och den här får man  ju inte ens lita på.

  • Hjärta03

    ja jag ska det men hoppas inte för mycket så jag slipper bli besviken! hade den kommit direkt hade jag tänkt att jag är gravid men nu gjorde den ju tyvärr inte det :/

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?