• niinnii87

    Tror ni att jag är gravid?

    Kändes som att jag läste om mig själv i denna tråden!! Jag känner exakt samma som ni. I en vecka nu har mina bröst vart så svullna å ömma att en bh inte ens har varit att tänka på. Samma med illamåendet. Började i fredags å fortsatt sen dess. Testade neg i lördagsmorse, dock flera dagar innan bim. Tror att bim är idag eller senast fredag. För 2 månader va ja bim +16 med samma sympton i princip, lite mer denna gången än tidigare gånger. Detta är månad 8 nu vi försöker.. Räknar dock med att tantfan kommer när som nu. Kan knappt sova på nätterna pga illamående, kissenödig, mardrömmar & brösten!! Oj va långt detta blev... Va ganska skönt att få skriva av sig sin frustration!

  • niinnii87

    Det är faktiskt från å till hela dagarna. Är som att det sitter wn klump i halsen konstant. Värst på morgonen mitt på dagen å sent på kvällen. En hel del mensvärk i ljumskarna å höftbenen typ oxå. Som jag inte haft sen ja vart gravid faktiskt..

  • niinnii87

    Jag har magkatarr i vanliga fall så jag vet hur det känns iomed illamåendet. Å detta är inte det!

  • niinnii87

    Varje månad är mina bröst spända å ömma från ägglossningsdag fram till mens... Enda skillnaden denna gången är illamåendet å molvärkarna..

  • niinnii87

    Jag testar nog imorgon. Senast fredag! Det ihållande måste ju ha en anledning.. Håller tummarna för oss alla. Ännu e månad utan plus blir tugnt..

  • niinnii87
    fruktskalet skrev 2014-04-09 17:35:29 följande:
    Ja igår, det var negativt :(

    Fasen va tråkigt! Hoppas det går vägen snart!
  • niinnii87
    fruktskalet skrev 2014-04-09 18:32:29 följande:
    Ja, men måste testa igen om jag inte får min mens. Söndag är min måldag hehe. :)

    håller tummarna för dig :)
  • niinnii87

    Va skönt för dig Hjärta! Har sluppit illamåendet i ca 1 timma än så länge ;) Mina tuttar gjorde förjävla ont förut, samma med molvärkarna i ljumskarna & svanken som va hemsk! Tog mig ett skållhett bad en stund för att få bort de värsta. Det gick fasiken inte. Oftast brukar värme hjälpa en hel del för en stund. Men nu kan ja knappt ha armarna längs med kroppen utan att tuttarna på nått vänster är i vägen å ömheten blir till smärta! Och bara för att jag nämnde att illamåendet försvann så kom de nu tillbaka. Än så länge lite diffust bara. Imorgon blir de gravtest!😣

  • niinnii87
    Hjärta03 skrev 2014-04-09 20:46:48 följande:
    wow ninnniii...du är gravid tror jag :) Mitt illamående försvann iallafall nu så jag kanske bara har mått illa av nåt annat. Får avvakta tills på fredag som sagt som jag säger hela tiden så får jag ser hur jag mår då =) Håller tummarna för dig och tror att imorgon kommer jag kunna säga grattis till dig !

    Jag hoppas du har rätt! Då kan man ju lite lättare acceptera illamåendet å molandet ;) Hoppas du slipper illamåendet resten av kvällen. :) Trots hemma med VAB så känner jag en ofantlig trötthet just nu.. springer ju på toa stup i kvarten för att kolla så inte mensen kommit så fort lite flytningar kommer.. undra om det går en enda minut under dagen som man faktiskt INTE tänker på bebis?! Är inte lättare med en 6åring å en 4åring som tjaaatar om en bebis heller. En bebissjuk familj va de här ja! Inga önskemål om leksaker eller diverse - här är de bara bebisönskan som finns.
  • niinnii87

    Jag förstår verkligen eran känsla.. Har blivit besviken i 7 månader nu. Får la se om de tillochmed blir en 8e gång.. Börjar bli vrålförkyld nu med. Kanske därav min trötthet igår. Upp med hakan tjejer.. även om det kan kännas svårt :( ♡♡♡

  • niinnii87

    Neee jag glömde av att de enda testet ja hade kvar hemma använde jag i lördags... så får på posten i eftermiddag :( Jo, tror även det är lättare att stötta någon annan i samma sits oxå. Men mindre duktug på att stötta sig själ i samma läge! Usch så dumt! ;)

  • niinnii87

    Ja asså illamåendet kommer å går i vågor.. tyckte att det kändes mindre i brösten förut men ikke. Samma med molandet. Känns som att mensen är på väg. På tal om de där med känslan om att man är gravid. Så kände inte jag med barn nr2. Alla sa att jag va gravid. Jag sa tvärtom. För ja kände inget. Men fel hade jag minsann. Känner typ så nu. Fast såååå mkt mer symptom. Känner mig inte gravid. Men alla andra säger att de verkar vara så. Började nästan böla igår för att ja stod å lagade mat ensam. Vilket brukar vara ganska skönt. Lugn å ro å man är lite ensam i sin egna lilla värld. Jag kanske smygtestar senare när posten kommit. Måste få veta innan lördag då vi planerat en överraskningsmiddag för mannen. Hade varit gott med ett glas vin om man kan lixom..

  • niinnii87
    fruktskalet skrev 2014-04-10 09:28:32 följande:
    Fick just mens så nu lämnar jag denna tråd. Lycka till alla. :)

    Nej va tråkigt :( Lycka till nästa månad! :) ♡
  • niinnii87

    Ne men precis. Är ja gravid så avstår jag mer än gärna vinet å bara njuter av den lyckan. Men har en känsla av jag kommer kunna ta ett glas.. Ne, jag kommer inte heller lämna. Alternativet är att starta en ny tråd å följa varandra genom den. En tråd för oss som försöker lixom.

  • niinnii87

    Kollade igenom den appen ja använder för att ha bättre koll på min cykel. Idag är jag på dag 36. Min cykel brukar ligga på 28-32 dagar ungefär. Om man bortser från den månaden jag gick 16 dagar över tiden å hade en cykel på 42 dagar. Herregud.. man kollar sig galen på det här.

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?