• fruktskalet

    Tror ni att jag är gravid?

    Hjärta03 skrev 2014-04-09 07:15:24 följande:
    ja haha =) Vi får hoppas det Jag mår så jäkla illa igen så jag inte vet vad jag ska göra :(

    Låter verkligen som att du är gravid!! Hoppas det! Minns du några symptom dom du hade förra graviditeten?
  • fruktskalet

    Min molvärk känns nu i svanken men inte har jag någon mens. Myste med sambon igår och efteråt fick jag riktiga menssmärtor och tänkte "nu fan har vi knullat fram mensen" men icke sa nicke, satt på toan en stund och det försvann, fortfarande 0 spår av tanten men har beslutat att inte testa mer just nu. Så ångestframkallande :/

  • fruktskalet
    joh93 skrev 2014-04-09 08:04:35 följande:
    Tror våra kroppar spelar alla oss ett spratt just nu... Nu vill jag att det ska bli lördag morgon för då har jag tänkt testa mig igen...... Om jag nu är gravid lär Det syns då tycker jag, för det blir ju bim+ 9 om jag räknar rätt. Ja jag hoppas att min sjuklighet är ett tecknen, för idag mår jag mycket bättre bara döförkyld och lite tung i huvudet med det är 10 gånger bättre än hur jag kände mig igår...

    Ja det tror jag med.. Ja jag hoppas för din skull med. Gud vad sjukt, jag år också på +9 på lördag!!
  • fruktskalet
    Hjärta03 skrev 2014-04-09 09:26:24 följande:
    gjorde ett test igen nu och det va negativt :( Jag ger upp fast jag inte borde det då jag är på Bim-1 och kan även va på Bim-3 då jag ska ha mens mellan tors och lördag. Men ändå. Det känns ju så tråkigt bara. Mår så himla illa och nu börjar jag tänka att det kanske är sura uppstötningar pga nåt annat istället eller nåt.

    Nä vad trist :( ja jag har också gett upp lite.. Men det är ju så svårt att inte hoppas!! Lycka till nästa gång!
  • fruktskalet
    Hjärta03 skrev 2014-04-09 12:21:19 följande:
    Men du borde inte ge upp för du har ju inte ens testat ännu =) 

    Jag testade igår och det var negativt :( plus att jag har fått värre molvärk så nu tror jag att det är mensvärk. Kommer garanterat idag eller imorgon..
  • fruktskalet

    Oj vad skönt att man inte är ensam!! :) Det är verkligen skönt att få skriva av sig, som anonym. Vad.gjorde stackarna innan internet?? Den hemska molvärken är nu borta.. Och ingen mens i sikte. Har börjat få humörsvängningar, kom just hem från jobbet och blev skitarg för att gubben spelade musik högt (sitter på toa och tycker att jag själv är löjlig :D) och grät när Caesar Milan tämjde en vild hund (suck) men.det kan ju också vara mensen.. När jag var gravid sist så var det mitt illamående och att jag kräktes som gjorde att jag testade, då mitt på dagen och kom ett + på en gång.. Nu idag skulle min beräknade mens tagit slut och jag är +6. Irriterande... Ursäkta ihopskrivningen, skriver från mobilen.

  • fruktskalet
    niinnii87 skrev 2014-04-09 17:15:06 följande:
    Fruktskalet; hade du testat än? Minns inte alla kommemtarer i tråden :P

    Ja igår, det var negativt :(
  • fruktskalet

    Just nu mår jag jättedåligt (psyket) känner mig så jäkla värdelös.. Har just haft danslektion och var jätteroligt och när jag kommer hem och sambon sover, då blir jag ensam med tankarna. Vill jag ens ha barn när det får en och känna sig såhär?? Varför får jag inte någon bebis?! Är det för att jag är värdelös? Ingen att prata med och allt känns bara bajs.. Kan inte ens gå och sova för det enda jag drömmer om på nätterna är om förlossningar och barn. I övrigt på mina "symptom" så är det ju såklart humörsvängningar, hungrig HELA tiden och ett svagt illamående. Haft jättemycket molvärk idag, helst på jobbet då jag måste lyfta tungt och böja/sträcka mig hela tiden.

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?