• Hjärta03

    Tror ni att jag är gravid?

    Fruktskalet- TackGlad Det hoppas verkligen vi med. Jag ska göra ett till test idag så har just kissat ich sparat det tills jag köpt ett test .

    Är nervös för att jag förväntar mig ett negativt Rynkar på näsan
    Men det är ju för tidigt ännu så isåfall gör jag ett till imorgon .

    Jag har ännu mer ont i tuttarna nu och mådde sååå illa igår kväll så drt va sjukt!! Orolig att det pga att mensen är på G.

    Joh- Känns som att du borde va det pga att du fått ont i tuttrna efter beräknad bim? :) Har hört att man faktist lätt blir sjuk i början med ;)

    Hoppas NÅGON av oss iaf har en baby i magen känner jag nu hihi!
    Jag är 33 och har ett barn redan:)

  • Hjärta03

    ja haha =) Vi får hoppas det

    Jag mår så jäkla illa igen så jag inte vet vad jag ska göra :(

  • Hjärta03

    Fruktskalet- mm men jag vågar verkligen inte hoppas. Tror jag kommer att bli så himla besviken isåfall. Sådär jobbigt besviken.

    Ja jag minns. Jag mådde skumt hela veckan innan mens och så åt jag smörgåsgurka på mackan hela tiden. Ville inte äta nåt annat :D Sen va jag överkänslig och grät jätte mycket och dagen efter att jag grät såå mycket plussade jag.

  • Hjärta03

    gjorde ett test igen nu och det va negativt :(

    Jag ger upp fast jag inte borde det då jag är på Bim-1 och kan även va på Bim-3 då jag ska ha mens mellan tors och lördag.
    Men ändå. Det känns ju så tråkigt bara. Mår så himla illa och nu börjar jag tänka att det kanske är sura uppstötningar pga nåt annat istället eller nåt.

  • Hjärta03

    Fruktskalet. Usch va jobbigt :(( Då sitter vi verkligen i samma båt just nu SNYFT! Ursäkta om jag verkligen mjäkar mig just nu men är rätt så less och det är rätt skönt tycker jag att kunna skriva av sig här lite. Inte orkar sambon höra mig klaga hela tiden heller tror jag ;)

    Mår ju såååå illa men vill ändå inte , absolut inte tro att jag är gravid då jag fick negativt idag och med min otur så är jag såklart inte gravid.

    Tänk va härligt om vi alla bara va det istället.

    Jag får lite hopp av att min sambo iallafall idag sa att jag testat för tidigt nu och att vi ska testa tillsammans på fredag men forts illamåendet och det blir negativt så ska vi åka till läkaren med mig och kolla vad som är fel.

  • Hjärta03

    joh- va rar du är! Så sant. Förstår er stackare som gått över :( Då blir man galen när man inte får plus eller mens eller nånting.

    Fruktskal- Hoppas verkligen det inte är din mens du känner :(

  • Hjärta03

    niinnniii- men oj ja vi har det verkligen lika :) Jag har också haft mardrömmar. Två nätter på raken nu! Har ju haft feber sen i fredags med och känner mig matt. På vilket sätt mår du illa? Kan du beskriva =) och är det hela tiden eller kommer det och går det?

  • Hjärta03

    Ok ja men då har vi samma. Jag ställde frågan i en annan tråd ifall det kan va nåt annat som skapar sånt här illamående och det kan tydligen magkatarr göra. Men det känns som att, kan det verkligen komma och gå på detta sätt och verkligen klocka in så att det sitter i flera timmar på morgon o förmiddag till att va mest defust mitt på dagen till att stegra och bli värre sent på eftermiddagen och värst på kvällen. Så ett litet litet hopp har jag att jag kanske är gravid trots allt :(

  • Hjärta03

    Anehhs- har hört att vissa kan känna grejer nästan direkt efter ÄL.

    Jag hade så denna ÄL att mina bröst forstatte va spända och det vred sig i magen och inga av mina ÄL symptom försvann liksom. Så låt oss säga att jag är gravid, ja isåfall kände jag ju också grejer direkt efter ÄL.

    Det händer ju massor i kroppen om det är så att du haft ÄL och haft osyddat sex så det är inte helt omöjligt att för en känslig person, känna saker.

Svar på tråden Tror ni att jag är gravid?